Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Filmpjes Afspelen?

Waarom kan ik geen filmpjes afspelen?

Wanneer je geen filmje in de browser kunt kijken. Probeer je een filmpje in een internetbrowser te bekijken, zoals Google Chrome of Firefox? Controleer dan of JavaScript aan staat. Dit heb je nodig om sommige media af te spelen, zoals filmpjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als youtube geblokkeerd is?

Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken. Vervolgens, hoe krijg ik youtube terug? Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Dus, waarom kan ik geen filmpjes versturen via whatsapp?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen video's kunt verzenden via WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat je telefoon niet voldoet aan de minimumvereisten voor het verzenden van video's. Een andere mogelijkheid is dat je een slechte internetverbinding hebt. WhatsApp gebruikt de gegevensverbinding van je telefoon om berichten te verzenden en te ontvangen, dus een slechte verbinding kan problemen veroorzaken. Daarnaast kan WhatsApp technische problemen ondervinden. Vervolgens, kan geen filmpjes bekijken op whatsapp? Er zijn enkele mogelijke redenen waarom je geen video's kunt bekijken op WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat je internetverbinding niet sterk genoeg is om streaming video te ondersteunen. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de WhatsApp-applicatie zelf. Als je problemen hebt met het bekijken van video's op WhatsApp, kun je proberen je telefoon opnieuw op te starten of de app opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom is YouTube niet beschikbaar met je Google-account?

Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat. Meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube. Dus, wat kost youtube zonder reclame? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Wat dit betreft, hoe kan je youtube kijken zonder leeftijd?



Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien.
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch?
  3. Gebruik Lus-mirror.
En nog een vraag, kan je verwijderde youtube filmpjes terughalen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals hoe lang geleden het filmpje is verwijderd en of er ergens een back-up van is gemaakt. Over het algemeen is het echter mogelijk om verwijderde bestanden van YouTube te herstellen, hoewel het proces ingewikkeld en tijdrovend kan zijn.

Waarom geen YouTube op Ziggo?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom YouTube niet toegankelijk is op Ziggo. Ten eerste zou Ziggo specifiek de toegang tot YouTube kunnen blokkeren. Dit is niet ongebruikelijk voor internetproviders, omdat ze soms onenigheid hebben met specifieke websites of diensten. Ten tweede kan er een breder probleem zijn met het netwerk van Ziggo dat de toegang tot YouTube (of een andere website) verhindert. Dit is minder waarschijnlijk, maar het is mogelijk dat er een tijdelijke storing is of een ander probleem dat de toegang beïnvloedt. Ten slotte is het ook mogelijk dat YouTube zelf plat ligt of een ander probleem heeft waardoor Ziggo geen toegang krijgt.

Door Sil

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik in contact komen met YouTube? :: Waarom doet YouTube het niet op mijn Smart-TV?
Handige links