Huis > H > Hoe Kan Ik Zoeken Op Youtube?

Hoe kan ik zoeken op YouTube?

Ga naar m.youtube.com. Tik op Zoeken . Geef een zoekterm op. Tik op de pijlen-omlaag onder het zoekvak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe krijg ik YouTube terug?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger. Daarvan, is een account op youtube gratis? Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik op youtube op tv?

Om YouTube op je televisie te kunnen bekijken, moet je je computer op je televisie aansluiten. Dit kan met een HDMI-kabel, die de HDMI-poort van je computer verbindt met de HDMI-poort van je televisie. Zodra de verbinding is gemaakt, moet u de webbrowser van uw computer openen en naar YouTube.com gaan. Van daaruit kunt u de video die u wilt bekijken zoeken en selecteren. Als u een slimme tv hebt, kunt u misschien ook een YouTube-app downloaden waarmee u video's rechtstreeks op uw tv kunt bekijken. Hoe maak ik mijn YouTube kanaal openbaar? Er zijn een paar verschillende manieren om je YouTube-kanaal openbaar te maken:
1. Als je bent ingelogd op YouTube, kun je naar de instellingen van je kanaal gaan door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Daar selecteer je "Status en functies" in het linkermenu. Daar zie je een optie om je kanaal openbaar te maken.
2. Je kunt ook naar de pagina "Over" van je kanaal gaan en de knop "Bewerken" naast de beschrijving van je kanaal selecteren. Vanaf daar zie je een optie om je kanaal openbaar te maken.
3. Als je bent ingelogd op YouTube, kun je ook naar https://www.youtube.com/account_privacy gaan en "Maak mijn kanaal openbaar" selecteren in het gedeelte "Privacy".
Zodra je je kanaal openbaar hebt gemaakt, kan iedereen je kanaal en de inhoud ervan zien. Merk op dat je een bestaand kanaal niet privé kunt maken; als je de privacy-instellingen van je kanaal wilt veranderen, moet je een nieuw kanaal maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Bovendien, wat moet je doen als youtube geblokkeerd is?

Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken. Dit in overweging nemend, hoe komt het dat youtube niet meer werkt? YouTube-app

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.

Kan je verwijderde YouTube filmpjes terughalen?

Nee. Als je eenmaal een video , een YouTube video verwijderd hebt, kun je deze niet meer terughalen. Men kan zich ook afvragen: hoe duur is een youtube account? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de prijs van een YouTube-account kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het land waarin je woont, de valuta die je gebruikt en of je een YouTube-account koopt via een officieel Google-kanaal of van een externe verkoper. Over het algemeen kun je echter verwachten dat je rond de $10-$15 betaalt voor een basis YouTube-account.

Dus, wat kost een account op youtube?

Er zijn twee soorten YouTube-accounts: persoonlijke en merkaccounts. Een persoonlijk account is gratis en hiermee kun je video's uploaden, kanalen maken en je abonneren op andere kanalen. Een merkaccount kost geld en stelt je in staat alles te doen wat een persoonlijk account doet, plus geeft je toegang tot bepaalde functies, zoals aangepaste branding en analyses.

Door Lathrope Keshishian

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de kosten van YouTube? :: Wat is het verschil tussen YouTube en YT Music?
Handige links