Huis > W > Wat Zijn De Kosten Van Youtube?

Wat zijn de kosten van YouTube?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en Belgiƫ 6,99 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Vervolgens, hoe zet je youtube op ziggo tv?

YoutubetvZiggo

Youtube vanaf laptop naar tv

  1. Ga naar Youtube.
  2. Kies een video.
  3. Klik op in de Youtube video en Youtube verschijnt op jouw tv.
En nog een vraag, waar vind ik de tv code? De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in.

Dienovereenkomstig, kun je youtube kijken op ziggo?

Ja, je kunt YouTube bekijken op Ziggo. Ga daarvoor naar de website van Ziggo en log in op je account. Klik vervolgens op het tabblad "TV" en selecteer het kanaal "YouTube". Je kunt dan YouTube-video's op je tv-scherm bekijken. Trouwens, hoe maak ik mijn eigen youtube-kanaal? Om je eigen YouTube-kanaal te maken, moet je eerst een Google-account aanmaken als je er nog geen hebt. Zodra je bent aangemeld, ga je naar YouTube en klik je op het gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek. In het uitklapmenu selecteer je "Mijn kanaal". Vanaf hier kun je beginnen met het aanpassen van je kanaal door dingen toe te voegen zoals een kanaalbeschrijving, kanaalkunst en je locatie. Als je klaar bent, klik je op "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Waarom kan ik mijn eigen YouTube-kanaal niet vinden?

Hoe YouTube zoekresultaten rangschikt

In de volgende gevallen staat je kanaal mogelijk niet bovenaan de lijst met zoekresultaten: Je kanaalnaam wordt vaak in videotitels gebruikt. Je hebt een algemene kanaalnaam. Je YouTube-kanaal is nieuw.
Dus, kan iemand zien wat ik op youtube kijk? Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was. Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je ingelogd was bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven.

Hoe kan je YouTube kijken zonder leeftijd?

Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien. Als hij leeftijdsbeperkt is, zie je een scherm als deze:
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch? v=' en vervang dit met '/embed/'.
  3. Gebruik Lus-mirror. YouTube heeft een feature genaamd Lus.
En nog een vraag, hoe kan je leeftijdsbeperking uit op youtube? Er is geen manier om leeftijdsbeperking uit te schakelen op YouTube. De leeftijdsbeperking wordt automatisch toegepast op video's die door de algoritmen van YouTube worden gemarkeerd als video's met volwassen inhoud.

Waarom loopt mijn YouTube steeds vast?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je YouTube app crasht. Het kan een probleem zijn met de app zelf, of het kan een probleem zijn met het besturingssysteem van je apparaat.
Als je een iPhone of iPad gebruikt, controleer dan of je de laatste versie van iOS gebruikt. Je kunt dit controleren door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. Als er een update beschikbaar is, installeer die dan en kijk of dat het probleem verhelpt.
Als je een Android-toestel gebruikt, controleer dan of je de laatste versie van de YouTube-app gebruikt. Je kunt dit controleren door de Google Play Store-app te openen en op het menupictogram in de linkerbovenhoek te tikken. Tik vervolgens op "Mijn apps & games". Als er een update beschikbaar is voor de YouTube-app, installeer die dan en kijk of dat het probleem verhelpt.
Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Soms kan dit kleine softwarefouten verhelpen die de app doen crashen.
Als het probleem aanhoudt, kun je contact opnemen met de klantenservice van YouTube voor verdere hulp.

Door Zebe

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je Kijkgeschiedenis op YouTube? :: Hoe kan ik zoeken op YouTube?
Handige links