Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Kijkgeschiedenis Op Youtube?

Hoe verwijder je je Kijkgeschiedenis op YouTube?

Log in op je account en voer de onderstaande stappen uit om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

  1. Tik op Zoeken .
  2. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast.
  3. Tik op Verwijderen in de pop-up.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Trouwens, hoe verwijder je kijkgeschiedenis?

Kijkgeschiedenis wissen van YouTube

  1. Ga naar de website van YouTube en klik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek.
  2. Je ziet alle video's die je ooit hebt bekeken op YouTube.
  3. Klik in het pop-upscherm vervolgens nogmaals op Kijkgeschiedenis wissen om te bevestigen en voilà, je kijkgeschiedenis is gewist.
Dus, hoe kan je youtube resetten? Als je al je feedback hierover wilt wissen, doe je het volgende:
  1. Ga naar Mijn activiteit. Je moet misschien inloggen op je Google-account.
  2. Ga naar Andere Google-activiteit in het linkermenu of onder de banner Mijn activiteit.
  3. Selecteer 'Feedback over Niet geïnteresseerd op YouTube' en dan Verwijderen.

Je kunt ook vragen waar staat je zoekgeschiedenis?

U kunt uw zoekgeschiedenis bekijken door het tabblad "Geschiedenis" in uw webbrowser te openen. Als u een pc gebruikt, kunt u dit vinden door op de toetsen CTRL + H te drukken. Op een Mac opent u uw geschiedenis door op de toetsen Command + Y te drukken. Dit opent een nieuw tabblad met een lijst van uw recente zoekopdrachten. Hoe verwijder je YouTube geschiedenis op Iphone? Er zijn twee manieren om je YouTube-geschiedenis op de iPhone te verwijderen:
1. Tik in de YouTube-app op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en vervolgens op "Geschiedenis:". Vanaf hier kunt u ofwel op "Wis alle zoekgeschiedenis" tikken of zoekopdrachten individueel verwijderen door op de x ernaast te tikken.
2. Als u uw horlogegeschiedenis wilt wissen, tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en vervolgens op "Geschiedenis:. Vanaf hier kunt u ofwel op "Wis alle kijkgeschiedenis" tikken of video's individueel uit uw geschiedenis verwijderen door op de x ernaast te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Mensen vragen ook: wat heb ik als laatst opgezocht?

Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt. Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? Je geschiedenis wissen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Wat heb ik vandaag bekeken?

Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent. Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was. Hoe verwijder je Google geschiedenis op iPhone? Om uw Google-zoekgeschiedenis op een iPhone te verwijderen, opent u de Google-app en tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen", tik vervolgens op "Accounts & privacy". Tik onder het gedeelte "Gegevens & personalisatie" op "Uw gegevens en personalisatie beheren". Op de volgende pagina scrolt u omlaag naar "Download, verwijder of maak een plan voor uw gegevens" en tikt u op "Een dienst of uw account verwijderen". Blader op de volgende pagina omlaag naar "Uw Google-account verwijderen" en tik op "Uw account verwijderen." Bevestig door nogmaals op "Account verwijderen" te tikken.

Hoe kom ik in mijn Geschiedenis?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot uw geschiedenis. Als u een computer gebruikt, kunt u uw geschiedenis meestal vinden door op de toetsen Ctrl+H te drukken. Hierdoor verschijnt een venster met uw recente geschiedenis. Als u een mobiel apparaat gebruikt, kunt u uw geschiedenis meestal vinden door naar het instellingenmenu te gaan en de optie geschiedenis te selecteren.

Door Ahearn Masis

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn opgeslagen YouTube filmpjes? :: Wat zijn de kosten van YouTube?
Handige links