Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Opgeslagen Youtube Filmpjes?

Waar vind ik mijn opgeslagen YouTube filmpjes?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, waar is mijn google geschiedenis?

Activiteit vinden

Ga naar je Google-account. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy. Klik onder Geschiedenisinstellingen op Mijn activiteit.
Mensen vragen ook: kan iemand mijn geschiedenis zien? Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Ervan uitgaande dat u de zoekgeschiedenis op uw smartphone wilt wissen:
1. Open de Google-app op uw toestel.
2. Tik op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm.
3. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen".
4. Tik op "Accounts & privacy."
5. Tik onder "Privacy" op "Wis uw zoekgeschiedenis".
6. Tik op "Alle tijd" en vervolgens op "Wissen". Waarom kan ik mijn geschiedenis niet verwijderen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw geschiedenis niet kunt wissen. Eén mogelijkheid is dat u niet de juiste rechten heeft ingesteld op uw browser. Een andere mogelijkheid is dat uw browser niet geconfigureerd is om geschiedenis te wissen. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw geschiedenis wordt opgeslagen door een ander programma of een extensie die op uw computer actief is.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe kun je geschiedenis terughalen iphone?

Klik of tik tijdens je de sessie op de vorige-knop en houdt deze ingedrukt. Na enige momenten verschijnt er een overzicht met de recente geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot wanneer je het venster of tabblad hebt geopend, alles wat je daarna bezocht hebt vind je terug in dit overzicht. Hoe moet je een video van YouTube verwijderen? Je eigen video's verwijderen

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de video die je wilt verwijderen en selecteer Meer. Definitief verwijderen .
  4. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat je de video definitief wilt verwijderen.
  5. Selecteer DEFINITIEF VERWIJDEREN.

Je kunt ook vragen hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dat zijn nu nog de voordelen van het bewaren van de browsergeschiedenis. Vroeger echter, toen internetverbindingen nog lang niet zo snel waren als nu, bewees de browsergeschiedenis een pc-gebruiker grotere diensten. Wat dit betreft, wat heb ik gisteren opgezocht? Ik heb opgezocht hoe je een verstopt toilet moet repareren.

Je kunt ook vragen kun je zien wie jou zoekt op google?

Er is geen zekere manier om erachter te komen wie er op Google naar u zoekt, omdat het bedrijf deze informatie niet openbaar maakt. Er zijn echter enkele onderzoeksmethoden die u een idee kunnen geven van wie er naar u zoekt. Eén manier om daar achter te komen is door op Google te zoeken naar uw eigen naam en te kijken wat er tevoorschijn komt. Als u veel resultaten ziet die aan u gerelateerd zijn, is het waarschijnlijk dat iemand op de site naar u zoekt. U kunt ook proberen uw naam op te zoeken op sociale mediasites en kijken of iemand u heeft genoemd in een bericht of commentaar. Als u een veel voorkomende naam hebt, kan het moeilijk zijn om de zoekopdracht te beperken tot één specifieke persoon, maar als u een unieke naam hebt, kan het gemakkelijker zijn om iemand te vinden die naar u zoekt.

Door Elva

Vergelijkbare artikelen

Wat is de goedkoopste streamingdienst? :: Hoe verwijder je je Kijkgeschiedenis op YouTube?
Handige links