Huis > W > Welke Apps Kun Je Verwijderen Android?

Welke apps kun je verwijderen Android?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

En nog een vraag, hoe zet je standaard apps terug op iphone?

Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd

  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.
Mensen vragen ook: waarom kan ik geen apps verwijderen iphone? Apps verwijderen in iOS 14

Houd je vinger op het icoontje, totdat het menu verschijnt. In het menu verschijnt de optie Verwijder app. Tik hierop. Er verschijnt een melding waarin je een keuze kunt maken: Verwijder app of Verwijder van beginscherm.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat?

Als u een app wilt verwijderen die niet op uw startscherm staat, kunt u dat doen door lang te drukken op het pictogram van de app. Er verschijnt dan een menu met de optie "verwijderen". Als u deze optie selecteert, wordt de app van uw apparaat verwijderd. Kan je itsme verwijderen? Ja, u kunt de itsme app van uw apparaat verwijderen. Om dit te doen, ga naar de instellingen van uw apparaat > Apps > itsme > Uninstall.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan ik itsme account verwijderen?

Voor alle duidelijkheid: itsme ® wijzigt af en toe de voorwaarden voor de itsme ® -app. Wanneer dat het geval is, laten we je het een maand van tevoren weten. Als je er niet mee akkoord gaat (nu of in de toekomst), kan je er op elk moment voor kiezen om je itsme ® -account te blokkeren of verwijderen. Waarom lukt het niet om itsme te installeren? Dit is waarom installatie vaak niet lukt

Probeer alvast om deze dingen in acht te nemen als je de app installeert. Laat de nul weg in je telefoonnummer. Itsme registreert nummers met de landcode. Je toetst +32 in maar dan moet je wel de eerste 0 van je telefoonnummer laten vallen.

Hoe stop je een abonnement app?

Je abonnementen beheren op Google Play

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen. Abonnementen.
  4. Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.
  5. Tik op Abonnement opzeggen.
  6. Volg de instructies.
Welke apps staan standaard op Samsung? De standaard apps die op een Samsung-telefoon staan, zijn:
- de telefoon-app;
- de berichten-app;
- de galerie-app;
- de camera-app;
- de internetbrowser;
- de e-mail-app;
- de clock-app;
- de weather-app.

Trouwens, hoe weet je of je malware op je telefoon hebt?

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen of je een malware-infectie op je telefoon hebt. Een van de eerste dingen die je kunt doen, is kijken of er ongewone activiteit is op je telefoon. Als je apps plotseling gaan crashen of als je telefoon veel trager wordt dan normaal, kan dit een indicatie zijn van een malware-infectie.
Je kunt ook kijken of er ongewone toegang tot je gegevens wordt geprobeerd. Als er onbekende apps toegang tot je contactenlijst of fotobibliotheek proberen te krijgen, kan dit een teken zijn van malware.
Een andere manier om te achterhalen of je een malware-infectie op je telefoon hebt, is door je batterijgebruik te controleren. Als je merkt dat je batterij sneller leeg raakt dan normaal, of als je telefoon warmer wordt dan normaal, kan dit ook een indicatie zijn van een malware-infectie.
Als je vermoedt dat je telefoon geïnfecteerd is met malware, is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen. Je kunt een malware-scanner gebruiken om te controleren of je telefoon echt geïnfecteerd is. Als je een infectie vindt, is het belangrijk om de app of het programma te

Door Evans

Vergelijkbare artikelen

Waarom staat WhatsApp niet op mijn Apple Watch? :: Hoe krijg ik icoontjes op mijn iPhone?
Handige links