Huis > W > Waarom Staat Whatsapp Niet Op Mijn Apple Watch?

Waarom staat WhatsApp niet op mijn Apple Watch?

Het is helaas niet mogelijk om WhatsApp op de Apple Watch te downloaden en te installeren. Zoals gezegd is er geen officiële app beschikbaar van WhatsApp op de Apple Watch. Je moet het daarom doen met de notificaties die doorgestuurd worden vanaf de iPhone naar de Apple Watch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch?

WhatsApp op de Apple Watch: dit zijn de mogelijkheden

  1. Open de Watch-app op je iPhone en ga naar het 'Mijn Watch'-tabblad;
  2. Tik op 'Berichtgeving';
  3. Verschuif de schakelaar bij 'WhatsApp' zodat het vakje groen wordt.
Wat te doen als een app vastloopt? Volg onderstaande stappen en wijzig de instellingen als het probleem aanhoudt.
  1. Verwijder app-gegevens en cache.
  2. Maak opslagruimte vrij.
  3. De app opnieuw installeren.
  4. Zet het apparaat terug naar fabrieksinstellingen.

Hoe zet je je Apple Watch op slot?

Als u uw Apple Watch wilt vergrendelen, houdt u de zijknop ingedrukt totdat de schuifjes verschijnen en sleept u het schuifje voor uitschakelen naar rechts. U kunt uw Apple Watch ook vergrendelen door de zijknop ingedrukt te houden, vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen om Control Center te openen en op het vergrendelingspictogram te tikken. Kun je een Apple Watch gebruiken zonder iPhone? Nee, u kunt geen Apple Watch gebruiken zonder iPhone. De Apple Watch is ontworpen om in combinatie met een iPhone te worden gebruikt, omdat hij voor veel van zijn functies en functionaliteit afhankelijk is van de iPhone.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom krijg ik geen WhatsApp melding op mijn smartwatch?

Je kunt ook de instellingen voor systeemmeldingen op je telefoon checken om te zorgen dat systeemmeldingen aanstaan. Dit doe je als volgt: Open de app Instellingen op je Android-telefoon. Tik op Apps en meldingen. Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone? Meldingen instellen

Allereerst kun je controleren of de WhatsApp meldingen op je iPhone goed ingesteld zijn: Ga naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen. Hier check of er Toon meldingen ingeschakeld is voor berichten, groepen en oproepen. Ga nu naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen en tik op Meldingen in app.

Waarom krijg ik geen melding meer van WhatsApp?

We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom. Waarom krijg ik geen meldingen op Apple Watch? Apple Watch notifications worden normaal gesproken automatisch gesynchroniseerd met je iPhone. Als je geen meldingen op je Apple Watch ontvangt, kun je de volgende stappen nemen om dit op te lossen:
1. Controleer of je Apple Watch en je iPhone dezelfde Wi-Fi-verbinding gebruiken.
2. Zorg ervoor dat de meldingen op je iPhone niet zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar de Instellingen-app op je iPhone, tik op 'Berichten', en controleer of de schakelaar naast 'Berichten' op 'Aan' staat.
3. Controleer of de meldingen op je Apple Watch niet zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar de Instellingen-app op je Apple Watch, tik op 'Berichten', en controleer of de schakelaar naast 'Berichten' op 'Aan' staat.
4. Als je een melding op je iPhone ontvangt, maar niet op je Apple Watch, controleer dan of je Apple Watch goed is aangesloten op je iPhone.

Hoe kom je aan WhatsApp?

Om WhatsApp te kunnen gebruiken, hebt u een smartphone met internettoegang nodig. WhatsApp is gratis te downloaden in de app store van uw telefoon. Voor Android-telefoons is dat Google Play Store, voor iPhone is dat de App Store. Als u WhatsApp wilt installeren, zoekt u in de app store naar WhatsApp en downloadt u de app.

Door Chemarin

Vergelijkbare artikelen

Hoe start je een app opnieuw op? :: Welke apps kun je verwijderen Android?
Handige links