Huis > W > Wat Is Het Nut Van Apple Pay?

Wat is het nut van Apple Pay?

Het grootste voordeel van Apple Pay is de extra beveiliging en je privacy die beschermd wordt. Bij het toevoegen van je betaalpas worden je rekening- en pasnummer gecodeerd verzonden naar de servers van Apple. Hierna worden deze gedecodeerd en geverifieerd door je bank om te controleren of de gegevens van jou zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waar kan ik de verificatiecode vinden?

Er kan een zescijferige code worden gestuurd naar een nummer dat je eerder hebt opgegeven. Codes kunnen in een sms of via een telefoontje worden gestuurd, afhankelijk van de instelling die je hebt gekozen. Geef de code op in het inlogscherm om te bevestigen dat jij het bent.
Hoe nieuwe verificatiecode aanvragen Apple Pay?
Een kaart voor Apple Pay toevoegen op een Mac of iPad
  1. Open de Wallet-instellingen op uw apparaat. Ga op de Mac met Touch ID naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Wallet en Apple Pay'.
  2. Tik op 'Voeg kaart toe'. 3,4
  3. Volg de stappen op het scherm om een kaart toe te voegen.
  4. Verifieer uw gegevens bij uw bank of kaartverstrekker.

Wat dit betreft, kan verificatiecode niet ontvangen apple?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verificatiecodes van Apple ontvangt. Controleer eerst of u een actieve internetverbinding hebt en of u het juiste e-mailadres of telefoonnummer gebruikt dat aan uw Apple ID is gekoppeld. Als u nog steeds geen codes ontvangt, kunt u proberen uw verificatiecode opnieuw in te stellen via Instellingen > iCloud > Account > Beveiliging > Verificatiecode ophalen. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple support voor verdere hulp. Vervolgens, wat moet je doen als apple pay niet werkt? Als Apple Pay niet werkt, moet u eerst controleren of de dienst in uw land beschikbaar is. Zo ja, dan is de volgende stap om uw internetverbinding te controleren en ervoor te zorgen dat u een sterk signaal hebt. Als Apple Pay nog steeds niet werkt, moet u contact opnemen met uw bank of kaartuitgever om te zien of er bij hen problemen zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waarom werkt Apple Pay niet op mijn rekening?

Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS. Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund. Controleer of uw apparaat compatibel is met Apple Pay.
Dienovereenkomstig, hoe werkt een wallet?
Met een wallet beheer je de prive seutels die horen bij de adressen van jouw coins. Met deze sleutels kun je de transacties uitvoeren, en kun je jouw coins dus uitgeven. Tijdens zo'n transacties verdwijnen de coins en ontstaan nieuwe coins. Bij een transacties zul je vaak Bitcoins aan iemand anders geven.

Dit in overweging nemend, welke pasje kunnen in wallet iphone?

In de Wallet-app kun je spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten, bioscoopkaartjes, toegangskaarten en andere soorten kaarten en pasjes op één handige plek bij elkaar houden.
Trouwens, hoe gebruik je apple pay op iphone 7? Apple Pay is een mobiele betalings- en digitale portemonneedienst van Apple Inc. waarmee gebruikers persoonlijk, in iOS-apps en op het web betalingen kunnen verrichten. Het is ontworpen om de fysieke creditcard te vervangen en vereenvoudigt het afrekenproces.
Om Apple Pay op je iPhone 7 te gebruiken, open je de Wallet-app en selecteer je de kaart die je wilt gebruiken. Houd je iPhone vervolgens in de buurt van de contactloze lezer met je vinger op de Touch ID-sensor. Je ziet Klaar en een vinkje op het scherm als je betaling geslaagd is.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen apple pay met rabobank?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Apple Pay niet kunt gebruiken met uw Rabobank-rekening. Controleer eerst of uw apparaat compatibel is met Apple Pay. Apple Pay werkt met iPhone 6 en nieuwer, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 3 en iPod touch (6e generatie). Als je een ouder toestel hebt, moet je upgraden om Apple Pay te kunnen gebruiken.
Controleer vervolgens of uw Rabobank rekening is ingesteld voor Apple Pay. Zo niet, dan moet u uw Rabobank-kaart toevoegen aan Apple Pay. Open hiervoor de Wallet app op uw toestel en volg de aanwijzingen.
Als uw Rabobank-rekening is ingesteld voor Apple Pay, maar u ondervindt nog steeds problemen bij het gebruik ervan, neem dan contact op met de klantenservice van de Rabobank.

Door Kado Maletz

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik spraak uit? :: Waar zit de Apple Pay knop?
Handige links