Huis > W > Waar Zit De Apple Pay Knop?

Waar zit de Apple Pay knop?

Hoe werkt contactloos betalen met Apple Pay
  1. Dubbelklik op de knop aan de zijkant van uw iPhone en kijk naar het scherm.
  2. Hou de bovenkant van uw telefoon een paar centimeter van de betaalautomaat.
  3. Ziet u 'Gereed' en een vinkje op het beeldscherm? Dan heeft u betaald.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is Apple Pay hetzelfde als Wallet?

Het gebruik van Apple Pay is eenvoudiger en veiliger dan een fysieke kaart. Als je je kaarten eenmaal hebt toegevoegd aan de Wallet-app , kun je met Apple Pay veilig betalen in winkels, voor het openbaar vervoer, in apps en op websites die Apple Pay ondersteunen.
Men kan zich ook afvragen: waar vind ik de verificatiecode voor apple pay?
Ga naar het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Apple ID'. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging' > 'Ontvang verificatiecode'.

Dit in overweging nemend, hoe open je apple pay op iphone 13?

Er zijn twee manieren om Apple Pay te openen op iPhone 13. De eerste manier is om de Portemonnee-app te openen en vervolgens het tabblad Apple Pay te selecteren. De tweede manier is om de app Instellingen te openen en vervolgens de optie Portemonnee & Apple Pay te selecteren. Hoe gebruik je Wallet op iPhone? Wanneer u de Wallet-app voor het eerst opent, ziet u uw huidige saldo bovenaan het scherm. Daaronder zie je de kaarten die je hebt toegevoegd aan Wallet.
Om een kaart aan Wallet toe te voegen, tikt u op het "+"-teken in de rechterbovenhoek van de app. Je kunt credit- en debetkaarten en winkelkaarten toevoegen.
Als je meer informatie over een kaart wilt zien, tik je erop. Je kunt dan je transacties zien, het saldo van je kaart bekijken en meer.
Om een betaling te doen, tikt u op de kaart die u wilt gebruiken. Vervolgens houdt u uw iPhone tegen de contactloze lezer totdat u Gereed en een vinkje op het scherm ziet.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe betaal je met Apple Pay in de winkel?

Bied bij de kassa in de winkel je spaarkaart aan door je iPhone bij de contactloze kaartlezer te houden. Apple Pay schakelt vervolgens over naar je standaardkaart waarmee je voor je aankoop kunt betalen. In sommige winkels kun je in één stap zowel je spaarkaart als je betaalkaart gebruiken.
Daarvan, hoe stel je apple pay in rabobank?
Kan geen Apple Pay gebruiken Rabobank? Apple Pay kan alleen op Apple telefoons (het zit in de naam ?). Mocht je een Android toestel hebben dan kan je de Rabo Wallet downloaden. Dat is een aparte app waarmee je contactloos kan betalen.

Bovendien, kan ik met apple pay in het buitenland betalen?

Kan ik in het buitenland ook betalen met Apple Pay? Ja, Apple Pay werkt wereldwijd. Overal waar u contactloos kunt betalen met uw betaalpas (Maestro), kunt u ook betalen met Apple Pay. Zet uw betaalpas wel even op 'Wereld' in de ABN AMRO app.
Is Apple Pay gratis? Apple Pay is niet gratis. Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Apple Pay. Wanneer u bijvoorbeeld Apple Pay gebruikt om een aankoop te doen, kan de handelaar door zijn bank of door Apple kosten in rekening worden gebracht.

Je kunt ook vragen hoe betaal ik met wallet?

Er zijn een paar verschillende manieren om met een portemonnee te betalen. De meest gebruikelijke manier is om een debet- of creditcard te gebruiken die gekoppeld is aan uw portemonnee. U kunt ook een mobiele betaaldienst zoals Apple Pay of Google Pay gebruiken. Als je een portemonnee hebt die cryptocurrencies ondersteunt, kun je die ook gebruiken om te betalen voor goederen en diensten.

Door Silvio

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van Apple Pay? :: Waar kan je zien of je een virus hebt?
Handige links