Huis > W > Wat Is Site Sleutel?

Wat is site sleutel?

Zorg dat je deze sleutels, ook wel 'site key' en 'secret key' genoemd, opslaat of bij de hand houdt. Deze sleutels zul je namelijk later moeten invoeren om reCAPTCHA te kunnen activeren voor je formulieren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan sleutel niet omdraaien deur?

Het cilinderslot zal niet draaien als je de sleutel nog hebt, en het is meestal geblokkeerd door een vastzittende pal. Een cilinderslot heeft kleine veertjes en pallen en als een daarvan blokkeert, kan de sleutel niet worden omgedraaid.

Daarvan, wat is recaptcha v3?

Recaptcha v3 is een nieuwe versie van Google's captcha-systeem. Het is ontworpen om bots effectiever te identificeren en te voorkomen dat ze websites spammen. Het werkt door de interacties van de gebruiker met de site bij te houden en deze een score te geven. Als de score hoog is, betekent dit dat de gebruiker waarschijnlijk een bot is en zal worden geblokkeerd. Wat betekent fout voor site eigenaar ongeldig domein voor Sitesleutel? De fout voor site-eigenaar ongeldig domein voor sitesleutel betekent dat het in de sitesleutel opgegeven domein niet geldig is. De sitesleutel wordt gebruikt om de website te identificeren waartoe de gebruiker toegang probeert te krijgen. Als het domein niet geldig is, krijgt de gebruiker geen toegang tot de website.

Door Yuzik

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Caps Lock aan iPhone? :: Hoe vul ik een captcha in?
Handige links