Huis > H > Hoe Kan Dat Ik Geen Melding Van Whatsapp Krijg?

Hoe kan dat ik geen melding van WhatsApp krijg?

Pas de instellingen voor meldingen zo aan op een Android-toestel:
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone?

Meldingen instellen

Allereerst kun je controleren of de WhatsApp meldingen op je iPhone goed ingesteld zijn: Ga naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen. Hier check of er Toon meldingen ingeschakeld is voor berichten, groepen en oproepen. Ga nu naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen en tik op Meldingen in app.
Hoe kan ik WhatsApp op mijn telefoon zetten?
WhatsApp voor Android installeren en instellen
  1. Open de app Play Store.
  2. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games.
  3. Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger.
  4. Tik op Installeren.

Is WhatsApp gratis op iPhone?

WhatsApp is gratis te downloaden op iPhone en andere smartphones. De app gebruikt de internetverbinding van je telefoon om je vrienden en familie te laten berichten en bellen, zodat je niet voor elk bericht of gesprek hoeft te betalen.* Er zijn geen abonnementskosten om WhatsApp te gebruiken.
Er kunnen datakosten van toepassing zijn. Neem contact op met je provider voor meer informatie. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn whatsapp icoon terug? Als je een iPhone gebruikt, kun je het WhatsApp-pictogram vinden in de App Store. Als je een Android-telefoon gebruikt, vind je het WhatsApp-pictogram in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je geen meldingen krijgt?

Optie 1: In de app Instellingen
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Meldingen. App-instellingen.
  3. Bekijk bij Meest recent welke apps jou onlangs meldingen hebben gestuurd. Tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  4. Tik op de app.
  5. Zet de meldingen van de app aan of uit.
Waarom blijft er een 1 staan bij WhatsApp?
Tik op Meldingen weergeven om dit onderdeel aan te zetten. Bij toestellen met Android 9 of hoger heet deze optie Meldingen op app-pictogrammen. Benieuwd hoe het werkt? Als een app nieuwe items heeft, dan staat er nu een bolletje bij de app met een cijfer erin.

Waarom geen pop up melding WhatsApp?

Hopelijk werkt dit: Ga naar Privacy -> App lock. Verwijder het slot uit de applicatie en je zult de meldingen weer terug zien. Of Of ga naar WhatsApp >> Meldingen >> Toon meldingen. Schakel deze in.
Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen meldingen ontvangt op uw iPhone. Controleer eerst of de instelling "Niet storen" niet is ingeschakeld. Dit kunt u controleren door naar Instellingen > Niet storen te gaan. Als deze instelling is ingeschakeld, worden meldingen niet weergegeven. Een andere mogelijke reden is dat uw meldingsinstellingen voor een bepaalde app op "uit" staan. Om dit te controleren, ga je naar Instellingen > Meldingen. Hier ziet u een lijst met apps met hun meldingsinstellingen ernaast. Controleer of de instellingen voor de app in kwestie zijn ingeschakeld. Tot slot is het ook mogelijk dat je iPhone niet verbonden is met het internet. Meldingen worden niet getoond als je telefoon niet verbonden is met een data- of wifi-netwerk.

Dit in overweging nemend, waarom staat mijn whatsapp niet bij berichtgeving?

WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.

Door Derwood

Vergelijkbare artikelen

Hoe activeer je Windows 10 Pro gratis? :: Heeft Telenet router een WPS knop?
Handige links