Huis > H > Hoe Activeer Je Windows 10 Pro Gratis?

Hoe activeer je Windows 10 Pro gratis?

Een nieuw of gereviseerd apparaat met Windows 10 activeren
  1. Selecteer de Start-knop en selecteer vervolgens Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Activering .
  2. Selecteer Productcode wijzigen.
  3. Typ de productcode in die u vindt op het CvE (Certificaat van Echtheid) en volg de instructies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat dit betreft, hoe kom ik aan een productcode voor windows 10?

Als u een fysiek exemplaar van Windows heeft gekocht, dan staat de productcode meestal op een label of kaart in de doos waarin u Windows hebt ontvangen. Als Windows vooraf is geïnstalleerd op uw pc, moet de productcode op een sticker op uw apparaat worden weergegeven.
Wat kost een licentie voor Windows 10?
Gangbare prijzen zijn daarbij circa 100 euro voor Home en 145 voor Pro. De (zakelijke) Enterprise-licenties kun je alleen als pakket kopen en via speciale contracten met Microsoft of Microsoft-partners.

Is Windows 10 gratis?

Nee, Windows 10 is niet gratis. U kunt een upgrade uitvoeren vanaf een apparaat waarop een echt exemplaar van Windows 7 of Windows 8.1 draait. Deze upgrade geeft u recht op een gratis exemplaar van Windows 10. Zodra u Windows 10 hebt geïnstalleerd, moet u een licentie kopen om het te blijven gebruiken. Wat gebeurt er als je Windows 10 niet activeert? Als u uw Windows 10-besturingssysteem niet activeert, kunt u het slechts een beperkte tijd gebruiken. Daarna kunt u zich niet meer aanmelden of toegang krijgen tot uw bestanden. Om Windows 10 volledig te kunnen gebruiken, moet u het activeren met een geldige productsleutel.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom kan ik Windows 10 niet activeren?

Als u ingrijpende wijzigingen hebt aangebracht aan de hardware van uw pc, zoals het vervangen van de harde schijf of het moederbord, is Windows mogelijk niet meer geactiveerd. Voor Windows 10 en 11 kunt u uw Microsoft-account toevoegen voor het opnieuw activeren van Windows na een wijziging van de hardware.
Dit in overweging nemend, hoe kom ik achter mijn productcode van office?
Heb je Office als los softwarepakket aangeschaft, dan kun je de productcode op de achterkant van de kaart in de verpakking vinden. Als je Office via een online winkel gekocht hebt, kan het zijn dat je de productcode via e-mail ontvangen hebt. Deze staat dan meestal op de digitale factuur.

Dienovereenkomstig, wat als je office niet activeert?

Wanneer je Office nog steeds niet kunt activeren, probeer dan een online reparatie uit te voeren door middel van de Office 365 Herstel assistent en volg de stappen.
Hoe haal je de activeer Windows weg? Er zijn een paar manieren om het "Windows activeren" watermerk van uw bureaublad te verwijderen. De eenvoudigste manier is om het hulpmiddel "Watermerk verwijderen" te gebruiken, dat u online kunt vinden. Deze tool verwijdert automatisch het watermerk van uw bureaublad.
Een andere manier om het watermerk te verwijderen is door het register handmatig te bewerken. Om dit te doen, moet u de register-editor openen door "regedit" in het startmenu te typen. Zodra de register-editor geopend is, moet u naar de volgende sleutel navigeren:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
Zodra je naar de juiste sleutel bent gegaan, moet je de waarde "token" verwijderen. Dit zal het watermerk van uw bureaublad verwijderen.
Als u het niet prettig vindt om het register te bewerken, kunt u ook een hulpmiddel van derden gebruiken om het watermerk te verwijderen. Er zijn een aantal van deze tools online beschikbaar.

Wat dit betreft, waar kan ik windows 10 kopen?

U kunt Windows 10 op verschillende manieren kopen. U kunt het online kopen via de Microsoft Store, of u kunt het in een winkel kopen. U kunt het ook kopen bij een erkende wederverkoper.

Door Goggin Westwater

Vergelijkbare artikelen

Is een virusscanner nog wel nodig? :: Hoe kan dat ik geen melding van WhatsApp krijg?
Handige links