Huis > W > Wat Is Het Nut Van Een Scroll Lock?

Wat is het nut van een scroll lock?

De scroll lock is een overblijfsel van het originele IBM PC-toetsenbord. In het oorspronkelijke ontwerp was de scroll lock bedoeld om het gedrag van de pijltjestoetsen te veranderen. Wanneer scroll lock aan stond zouden de pijltjestoetsen de inhoud van een tekstvenster verschuiven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik de Caps Lock uit?

Capslock kan worden uitgeschakeld met een verschuiving in het configuratiescherm.

Wat dit betreft, hoe scroll je naar beneden met een macbook?

Hoe scrol je naar beneden met een Macbook? Druk op de Control-toets op het toetsenbord en klik met het trackpad. Scrollen met twee vingers: Schuif met twee vingers naar boven of naar beneden om te scrollen.
Kan niet meer scrollen in Safari?
Als er rechts geen scrollbar is, vindt Safari dat de pagina in het venster past en is er dus niets om te scrollen. Met 2 vingers op trackpad scrollen kan dan dus ook niet. Als er wel een scrollbar staat, en scrollen met twee vingers niet lukt, is er kans dat je met je muisaanwijzer op een flash-object staat.

Kan niet meer scrollen op iPhone?

Als je niet meer kunt scrollen op je iPhone, komt dat waarschijnlijk omdat je het einde van de beschikbare inhoud hebt bereikt. Om verder te scrollen, moet u meer inhoud laden. En nog een vraag, hoe werkt touchpad laptop hp? Hoe een touchpad werkt kan verschillen van laptop tot laptop, maar het uitgangspunt is hetzelfde. Er is een aanraakgevoelig pad op de laptop, meestal onder het toetsenbord. Wanneer u uw vinger over het pad beweegt, stuurt het een signaal naar de computer dat aangeeft waar uw vinger zich bevindt. De computer interpreteert die informatie en verplaatst de cursor op het scherm dienovereenkomstig.

Gerelateerde artikelen

Wat is Caps Lock toets?

Wat is Caps Lock? De blinddoek wordt vastgehouden door de Caps Lock toets. Vroeger werd hij misschien gebruikt, maar nu is hij niet meer nodig. Alles in hoofdletters schrijven is de enige functie die het heeft.

Hoe reset je een muis?

Zoek op de onderkant van het draadloze apparaat naar een knop Reset. Als u een reset uitvoert op het apparaat, wordt de verbinding van het apparaat verbroken en wordt de draadloze verbinding opnieuw tot stand gebracht. Mogelijk heeft ook de USB-ontvanger voor uw apparaat een knop Reset.
Vervolgens, kan cursor niet meer bewegen?
Ga naar het menu Start of druk op de Windows-knop. Ga naar het Zoekbalkje en typ hierin 'instellingen voor de Muis en touchpad' en klik op enter. Kijk bij de Muis Instellingen bij de instellingen voor touchpad of mousepad. Onderaan vindt je de 'Extra Muisopties' onder 'Verwante Instellingen'.

Hoe maak je je eigen cursor?

Aanwijzers zelf maken

Op de website: http://www.rw-designer.com/online-cursor-editor kun je zelf een muisaanwijzer maken. Daarna de gemaakte aanwijzers een-voor-een downloaden en kopiƫren naar de map C:\Windows\Cursor en vervolgens instellen volgens de aanwijzingen hierboven bij 'Extra muisaanwijzers'.
Dienovereenkomstig, hoe cursor instellen? Er zijn een paar verschillende manieren om de cursor in te stellen in CSS. De eerste is het gebruik van de cursor property, waarmee je de cursor globaal voor de hele pagina kunt instellen. De tweede is om de :hover pseudo-klasse te gebruiken, die de cursor alleen instelt als de muis over het element gaat. De derde is het gebruik van de ::selection pseudo-klasse, die de cursor alleen instelt wanneer het element is geselecteerd.

Dienovereenkomstig, hoe rechts klikken op laptop?

Er zijn een paar manieren om rechts te klikken op een laptop:
1. Gebruik het trackpad: Plaats twee vingers op het trackpad en klik op de knop linksonder.
2. Gebruik een muis: Sluit een muis aan op de USB-poort van de laptop en klik op de rechter muisknop.
3. Gebruik een sneltoets: Druk tegelijkertijd op de toets "Menu" (die zich tussen de toetsen "Ctrl" en "Alt" bevindt) en de toets "F10".

Door Shien Kittles

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een lichtgevende toetsenbord? :: Waarom kan ik niet meer scrollen met mijn touchpad?
Handige links