Huis > W > Waar Staat De Caps Lock Toets?

Waar staat de Caps Lock toets?

CAPS Lock is een toets op een computertoetsenbord waarmee gebruikers ononderbroken letters in hoofdletters kunnen typen wanneer geactiveerd, zonder de Shift-toets ingedrukt te houden. Het is een activeringstoets en bevindt zich aan de linkerkant van een computertoetsenbord onder de Tab- en boven de Shift-toets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de functie van de tekst?

Bij tekstfuncties gaan we speciale functies op tekst toepassen zoals bijvoorbeeld het splitsen, samenvoegen of vervangen van tekst. Wat is een string in Python? Een string is een gegevenstype. Een gegevenstype dat bestaat uit een reeks tekens. Deze tekens kunnen cijfers, letters en andere leestekens zijn.

Trouwens, wat betekent een dollar teken in excel?

Het dollarteken in Excel geeft absolute celverwijzingen aan. Wanneer u het dollarteken gebruikt vóór het rij- en kolomnummer, betekent dit dat de verwijzing absoluut is en niet verandert wanneer u deze kopieert naar andere cellen. Als u bijvoorbeeld de formule =A1+B1 in cel C1 hebt en u kopieert deze naar cel D1, dan verandert de formule in =A2+B2. Als u echter de formule =$A$1+$B$1 in cel C1 gebruikt en deze kopieert naar cel D1, blijft de formule hetzelfde en wordt nog steeds =$A$1+$B$1. Hoe kun je een cel splitsen in Excel? Er zijn een paar manieren om een cel in Excel te splitsen. Eén manier is om de functie Tekst naar kolommen te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de cel of cellen die u wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Tekst naar kolommen. Dit opent de wizard Tekst omzetten naar kolommen. Op de eerste pagina van de wizard selecteert u de optie Delimited en klikt u op Next. Op de volgende pagina selecteert u het teken dat u wilt gebruiken om de cel te splitsen. Als u bijvoorbeeld een cel wilt splitsen door een spatie, selecteert u de optie Spatie. U kunt ook meerdere scheidingstekens selecteren door de optie Andere te selecteren en de tekens in te typen die u als scheidingsteken wilt gebruiken. Zodra u de scheidingstekens hebt geselecteerd, klikt u op Voltooien.
Een andere manier om een cel in Excel te splitsen is met de splitsingsfunctie. Om de splitsingsfunctie te gebruiken, selecteert u de cel die u wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Formules op het lint en klik op de knop Functie invoegen. Dit opent het dialoogvenster Functie invoegen. In het dialoogvenster Functie invoegen selecteert u de functie SPLIT en klikt u op OK. Het dialoogvenster Functieargumenten wordt geopend. In het dialoogvenster Functieargumenten selecteert u in het vak Tekst de cel die u wilt splitsen. Selecteer vervolgens in het vak At het teken dat u wilt gebruiken om de cel te splitsen. Als u bijvoorbeeld een cel wilt splitsen door een spatie, typt u een spatie in het vak At. Zodra u het teken At hebt geselecteerd, klikt u op OK.
Een andere manier om een cel in Excel te splitsen is het gebruik van een macro. Als u een macro wilt gebruiken om een cel te splitsen, selecteert u de cel die u wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Beeld op het lint en klik op de knop Macro's. Dit opent het dialoogvenster Macro. Typ in het dialoogvenster Macro een naam voor de macro in het veld Macro

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je cellen samenvoegen?

Cellen samenvoegen

  1. Klik op de eerste cel en druk op Shift terwijl u op de laatste cel in het bereik klikt dat u wilt samenvoegen. Belangrijk: Zorg ervoor dat slechts één van de cellen in het bereik gegevens heeft.
  2. Klik op Start > Samenvoegen en centreren.
Wat dit betreft, hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel? Samenvoegen
  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.

Dit in overweging nemend, hoe ziet een koppelteken er uit?

In de Nederlandse spelling hebben verschillende leestekens de vorm van een liggend streepje. Het korte liggende streepje (-) wordt onder andere gebruikt als koppelteken (man-vrouwverhouding), als afbreekteken (wa-ter) en als weglatingsstreepje (chocolade- en vanillepudding). Mensen vragen ook: hoe excel bestand alleen lezen beveiligen? Excel-bestanden kunnen op verschillende manieren worden beveiligd tegen ongewenste wijzigingen. Een eenvoudige manier is om het bestand als 'Alleen-lezen' op te slaan. Dit kan door in het opslaanmenu de optie 'Alleen-lezen' aan te vinken. Op deze manier kan het bestand niet meer worden bewerkt, maar alleen nog worden geopend en bekeken.

Je kunt ook vragen wat is taalkundig juist?

Linguïstisch gezien is er niet één antwoord op deze vraag. Het hangt af van de context en doelstelling van de spreker of schrijver. Soms is het gebruik van een bepaalde uitdrukking of woordkeuze juist, omdat het de aandacht vestigt op een bepaald aspect van de communicatie. In andere gevallen is het gebruik van een andere uitdrukking of woordkeuze juist, omdat deze de communicatie verduidelijkt of vergemakkelijkt.

Door Margarida Cestia

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van het tijdsblok Mario? :: Hoe zet je hoofdletters om in kleine letters Excel?
Handige links