Huis > H > Hoe Zet Je Berichtencentrum Uit?

Hoe zet je Berichtencentrum uit?

Tik op Schermverg. of Vergrendelscherm. Tik op Meldingen. Tik op het schuifje achter Alle apps (Android 7.0) of Aan (Android 8.0 of hoger), zodat deze grijs wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik Berichtencentrum op iPhone?

Veeg omlaag vanaf het midden van de bovenkant van het toegangsscherm om meldingen in het berichtencentrum te vinden. U kunt omhoog scrollen om oudere meldingen te zien.

Wat is het Berichtencentrum?

Alle gemiste meldingen vind je terug in het Berichtencentrum. Wanneer je iDevice is ontgrendeld kun je dit openen door vanaf de bovenkant van het scherm omlaag te vegen. Als je toestel is vergrendeld dien je vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Hoe het precies zit vind je uitgebreid terug in deze tip.
Mensen vragen ook: waarom krijg ik geen melding van whatsapp iphone?
Meldingen instellen

Allereerst kun je controleren of de WhatsApp meldingen op je iPhone goed ingesteld zijn: Ga naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen. Hier check of er Toon meldingen ingeschakeld is voor berichten, groepen en oproepen. Ga nu naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen en tik op Meldingen in app.

Waarom staat mijn WhatsApp niet bij berichtgeving?

Als je WhatsApp niet in je berichtenlijst verschijnt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Eén mogelijkheid is dat je WhatsApp geen toestemming hebt gegeven voor toegang tot je contacten. Ga hiervoor naar de Instellingen > Apps > WhatsApp van je telefoon en zorg ervoor dat de toestemming "Contacten" is ingeschakeld.
Een andere mogelijkheid is dat er een back-up van je WhatsApp-berichten wordt gemaakt op je Google Drive-account, maar niet op de lokale opslag van je telefoon. Om dit te controleren, ga je naar WhatsApp > Instellingen > Chats > Chatback-up. Als je back-ups zijn ingesteld op "Google Drive", zijn je WhatsApp-berichten alleen zichtbaar op apparaten waarop je bent aangemeld bij dat Google-account.
Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, is het mogelijk dat je WhatsApp-berichten worden opgeslagen op een locatie waartoe je berichtenapp geen toegang heeft. In dat geval moet je contact opnemen met de ondersteuning van WhatsApp. Wat zijn notificaties op je mobiel? Meldingen zijn een manier voor apps om je te laten weten wanneer er iets is gebeurd. Je kunt bijvoorbeeld een melding krijgen van je weer-app als er een storm op komst is, of van je berichten-app als je een nieuw bericht hebt. Meldingen kunnen worden weergegeven als badges, geluiden of waarschuwingen.

Hoe werkt een push bericht?

Push is Engels voor duwen. Een pushbericht kunt u dus zien als een bericht dat naar u toe geduwd wordt. De telefoongebruiker hoeft een app dan niet te openen om te kijken of er nieuwe informatie is. Hij krijgt die informatie namelijk gepresenteerd op het toegangsscherm van de telefoon of via een melding.
Wat is een push melding?
Hoe zet je pushberichten, pushmeldingen of notificaties uit? Dit zijn de korte berichten die plotseling op je smartphone of desktop verschijnen. Soms heel fijn, als je bijvoorbeeld de hele dag op de hoogte wil blijven van het belangrijkste nieuws.

Wat zijn notificatie instellingen?

Dit zijn de zogenaamde notificaties die je als gebruiker op de hoogte stellen van belangrijke acties of gebeurtenissen, zonder dat je in de betreffende applicatie hoeft te zitten.
Wat dit betreft, waar staat notificaties op samsung? Het meldingenpaneel op Samsung-toestellen bevindt zich bovenaan het scherm, naast de statusbalk. Om het meldingenpaneel te openen, veegt u gewoon naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.

En nog een vraag, waar kan ik notificaties op android?

Er zijn een paar manieren om meldingen te krijgen op Android. Eén manier is om de notificatie-instelling in het Android-instellingenmenu te gebruiken. Hiermee kunt u meldingen ontvangen van elke app die is ingesteld om ze te verzenden. Een andere manier is om een app als NotifyMe te gebruiken, waarmee u meldingen van meerdere apps tegelijk kunt ontvangen.

Door Boggers Provo

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt cruise control Tesla? :: Hoe zet je push notificaties aan?
Handige links