Huis > W > Waar Vind Ik Berichtencentrum Op Iphone?

Waar vind ik Berichtencentrum op iPhone?

Meldingen in het berichtencentrum vinden

  1. Vanuit het toegangsscherm: Veeg omhoog vanaf het midden van het scherm.
  2. Vanuit andere schermen: Veeg omlaag vanaf het midden bovenaan. Vervolgens kun je omhoog scrollen om eventuele oudere meldingen te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staat het berichtencentrum?

Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.
Vervolgens, waar vind ik meldingen? Optie 1: In de app Instellingen

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Meldingen. App-instellingen.
  3. Bekijk bij Meest recent welke apps jou onlangs meldingen hebben gestuurd. Tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  4. Tik op de app.
  5. Zet de meldingen van de app aan of uit.

Hoe verberg je berichten op iPhone?

Er zijn een paar manieren om berichten op je iPhone te verbergen. Een manier is om de ingebouwde functie Verbergen in de app Berichten te gebruiken. Open hiervoor de Berichten-app en zoek het gesprek dat u wilt verbergen. Tik en houd het gesprek vast, tik vervolgens op Meer in het pop-upmenu. Tik op het groene pictogram Verbergen en tik vervolgens nogmaals op Verbergen om te bevestigen. Het gesprek wordt verborgen van je hoofdscherm Berichten, maar je hebt er nog steeds toegang toe door op de knop Meer te tikken en vervolgens Verborgen te selecteren.
Een andere manier om berichten op je iPhone te verbergen is het gebruik van een app van derden. Er zijn een aantal apps beschikbaar waarmee je berichten, foto's en andere soorten gegevens op je iPhone kunt verbergen. Een populaire app is Private Photo Vault (beschikbaar voor zowel iPhone als Android). Met deze app kun je foto's en video's opslaan in een met een wachtwoord beveiligde kluis. Alleen mensen met het wachtwoord hebben toegang tot de gegevens in de kluis.
Als je een meer algemene oplossing zoekt om gegevens op je iPhone te verbergen, kun je een verborgen maptruc gebruiken. Maak hiervoor een nieuwe map aan op je iPhone (je kunt dit doen door een bestaand app-icoontje aan te raken en vast te houden en het dan bovenop een ander app-icoontje te slepen). Zodra de nieuwe map is aangemaakt, sleept u de app of apps die u wilt verbergen naar de map. De apps worden verborgen op je startscherm, maar je kunt ze nog steeds openen door de map te openen. Wat dit betreft, hoe zet je berichtencentrum uit? Er is geen berichtencentrum om uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom krijg ik geen melding van berichten?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. Bovendien, wat moet je doen als je geen meldingen meer krijgt van snapchat? Kies welke meldingen je wilt activeren

  1. Open de app en ga naar je persoonlijke pagina door op de avatar linksboven in het scherm te tikken.
  2. Selecteer het instellingenpictogram rechtsboven op uw persoonlijke pagina.
  3. Zoek nu de regel " Meldingen " in het gedeelte " Mijn account " en tik erop.

Waarom krijg ik geen meldingen meer op mijn iPhone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. En nog een vraag, hoe zet je je berichten op melding? There are a few ways to do this. The easiest way is to go to the settings page on the site and look for the notification section. There, you can specify which types of notifications you want to receive and how you want to receive them (e.g. by email or text message).

Mensen vragen ook: wat is notificaties toestaan?

De meeste browsers hebben een optie om meldingen van websites te blokkeren. Dit kan handig zijn om ongewenste meldingen te voorkomen. Soms is het echter nodig om meldingen van een bepaalde website toe te staan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een website alleen werkt als meldingen zijn toegestaan. In dat geval zal de browser een bericht weergeven waarin staat dat meldingen zijn geblokkeerd voor die website. Er zal dan een optie zijn om meldingen toch toe te staan.

Door Ninos

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik van push berichten af? :: Wat gebeurt er als je een WhatsApp bericht verwijderd?
Handige links