Huis > H > Hoe Zet Je Push Notificaties Aan?

Hoe zet je push notificaties aan?

Als je toestel beschikt over Android 7.0 kun je in een gemakkelijk overzicht alle meldingsinstellingen voor elke app wijzigen.
  1. Ga naar instellingen.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Bepaal met de schakelaars van welke apps je meldingen wilt ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik van push berichten af?

Ga naar instellingen, tik op de app die je wilt uitschakelen, scroll naar beneden en tik op Meldingen, tik vervolgens op de schakelaar om meldingen te blokkeren.

Waarom krijg ik geen pushberichten meer?

Je bent niet uitgenodigd voor een dienst: het kan zijn dat je werkgever geen diensten heeft open staan, of jou niet heeft uitgenodigd voor openstaande diensten. Berichtgeving / notificaties zijn uitgeschakeld op je telefoon: hier lees je ze instelt op een iPhone en hier op een Android toestel (bijvoorbeeld een Samsung)
Dit in overweging nemend, waar vind ik notificaties op mijn iphone?
Apple iOS devices (iPhone, iPad, iPod touch)
  1. Ga naar Instellingen.
  2. tik op Berichtgeving.
  3. Je komt nu in de instellingen voor Berichtgeving.
  4. Kies de Zorgwerk app.
  5. Vink Sta berichtgeving toe aan of uit.
  6. Je kunt er ook voor kiezen om alleen stille meldingen te krijgen.

Waarom krijg ik geen melding op mijn iPhone?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom je misschien geen meldingen krijgt op je iPhone. Controleer eerst of je meldingen zijn ingeschakeld in de app Instellingen. Ga naar Instellingen > Meldingen en zorg ervoor dat de schakelaar naast Meldingen toestaan is ingeschakeld.
Als je nog steeds geen meldingen ziet, is het mogelijk dat je iPhone in de modus Niet storen staat. Deze modus legt alle inkomende meldingen stil, dus je moet hem uitschakelen om weer meldingen te zien. Om de Niet storen-modus uit te schakelen, ga je naar Instellingen > Niet storen en zorg je ervoor dat de schakelaar naast Niet storen is uitgeschakeld.
Als je nog steeds geen meldingen ziet, is het mogelijk dat de app die je gebruikt geen meldingen ondersteunt. Niet alle apps ondersteunen meldingen, dus als je van een bepaalde app geen meldingen ziet, is dat waarschijnlijk de reden. Dus, hoe werkt notificaties? Meldingen zijn een manier voor apps om met hun gebruikers te communiceren. Wanneer een nieuwe melding wordt aangemaakt, stuurt de app een bericht naar het apparaat van de gebruiker. De gebruiker kan dan kiezen om de melding te bekijken, wat hem naar de app brengt die de melding heeft gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Welke Push en pullfactoren spelen een rol bij de migratie van Mexicanen naar de VS?

Werk, opleidingsmogelijkheden en rijkdom zijn belangrijke factoren voor immigranten uit beide landen. Het aantal immigranten in de V.S. is groter. De grootste groepen immigranten in de V.S. zijn afkomstig uit andere culturele gebieden.

Wat is notificaties toestaan?

Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk.
Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding als ik een mail krijg?
Zet eerst meldingen aan en kies je instellingen

Tik op Meldingen en selecteer een meldingsniveau. Tik op Meldingen voor Inbox. Opmerking: Als je Android O of hoger gebruikt, tik je op Meldingen beheren. Zorg dat de schakelaar onder je account op Aan staat.

Trouwens, hoe berichtencentrum openen?

Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.
Waarom krijg ik geen app melding? Er zijn verschillende redenen waarom u mogelijk geen app-meldingen ontvangt. Controleer eerst of meldingen zijn ingeschakeld voor de app in kwestie. Als ze zijn uitgeschakeld, ontvangt u geen meldingen van die app. Om te controleren of meldingen zijn ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Meldingen. Als u de app ziet staan onder "Meldingen uit", tikt u erop en schakelt u vervolgens de schakelaar Meldingen toestaan in.
Een andere reden waarom u mogelijk geen app-meldingen ontvangt, is als u de modus Niet storen hebt ingeschakeld. Als de Niet storen-modus is ingeschakeld, ontvangt u geen meldingen, tenzij u uitzonderingen hebt toegestaan voor bepaalde apps. Om te controleren of de Niet storen-modus is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Niet storen. Als de schakelaar Niet storen is ingeschakeld, tikt u erop om hem uit te schakelen.
Als u nog steeds geen meldingen van de app ontvangt, is het mogelijk dat de app zelf problemen heeft. Probeer de app of uw toestel opnieuw op te starten en kijk of het probleem daarmee is opgelost. Als de app nog steeds niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor verdere hulp.

Dienovereenkomstig, hoe kan je meldingen terug zien?

Er zijn een paar manieren waarop u meldingen kunt bekijken die u hebt gemist. U kunt het meldingencentrum controleren door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van uw scherm. Dit toont u alle meldingen die u hebt gemist. Je kunt ook het app-pictogram op je startscherm controleren. Als er een getal naast het app-pictogram staat, betekent dit dat je een melding hebt gemist.

Door MacIlroy

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Berichtencentrum uit? :: Hoe schakel je onbekende bronnen in?
Handige links