Huis > H > Hoe Download Ik Een Mp4?

Hoe download ik een Mp4?

Je eigen video's downloaden

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe download je een achtergrond?

De nieuwe wallpaper zal verschijnen in de wallpaper app.

Wat is de beste gratis YouTube Converter?

Beste gratis YouTube naar MP3-converters in een notendop:
  1. Any Video Converter Free. De beste converter – plak een URL om te converteren en klik op opslaan.
  2. 4K YouTube to MP3. Snel, makkelijk in gebruik en verrassend flexibel.
  3. 4K Video Downloader.
  4. Free YouTube to MP3 Converter.
  5. ClipGrab.
Welke app YouTube downloaden?
Kijk op je smartphone of tablet naar YouTube met de YouTube-app. De YouTube-app is beschikbaar op veel verschillende apparaten, waaronder mobiele telefoons, smart-tv's en apparaten voor mediastreaming.

Hoe kan ik een YouTube filmpje omzetten naar MP3?

Er zijn een paar manieren om een YouTube-video naar MP3 te converteren. Eén manier is om een YouTube naar MP3 converter website te gebruiken. Er zijn veel converter websites beschikbaar; enkele van de populairdere zijn www.flvto.biz, www.vidtomp3.com, en www.y2mate.com.
Om een converter website te gebruiken, ga je gewoon naar de website en plak je de URL van de YouTube video die je wilt converteren. Selecteer vervolgens het MP3-formaat en klik op de knop Converteren. De website begint dan met het omzetten van de video en zodra hij klaar is, geeft hij je een downloadlink om het MP3-bestand op te slaan.
Een andere manier om een YouTube-video naar MP3 te converteren is het gebruik van een browserextensie of add-on. Voor Chrome-gebruikers zijn er een paar opties beschikbaar, zoals de YouTube MP3-extensie en de YouTube Downloader-extensie. Voor Firefox-gebruikers is er de YouTube Downloader add-on.
Om een extensie of add-on te gebruiken, installeert u deze gewoon in uw browser en gaat u vervolgens naar de YouTube-video die u wilt converteren. De extensie of add-on geeft u dan een downloadlink om het MP3-bestand op te slaan. Hoe kan ik Bumba downloaden? Aangenomen dat je een Engelse vertaling wilt:
"Hoe kan ik Bumba downloaden?"
Bumba is een mobiele app die gratis kan worden gedownload uit de App Store of Google Play.

Gerelateerde artikelen

Hoe download je plaatjes?

Ga naar images.google.com en meld je aan bij je account als je dat nog niet hebt gedaan. Tik op de afbeelding die je wilt toevoegen in de rechterbovenhoek.

Is het downloaden van een YouTube video legaal?

Mag u die zomaar voor eigen gebruik downloaden? Het antwoord hierop is: nee. De rechten zijn namelijk in handen van de artiest en de bewuste website waarop de video is gepubliceerd. Hoewel u de video dus gratis op YouTube, Facebook of Twitter kunt zien, mag u dus niet ongevraagd een kopie op de pc bewaren.
Dienovereenkomstig, hoe sla je een youtube filmpje op iphone?
Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Dus, hoe kan je een video opslaan?

Video opslaan en afspelen in Google Drive
  1. Open de Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de video die je wilt uploaden.
  3. Tik op Delen .
  4. Tik op Opslaan in Drive.
  5. Tik op Opslaan.
Hoe bestanden opslaan? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden op te slaan:
1. Sla een kopie van het bestand op: Dit maakt een nieuw bestand met dezelfde inhoud als het originele bestand.
2. Sla het bestand op als een ander bestandstype: Dit maakt een nieuw bestand aan met dezelfde inhoud als het oorspronkelijke bestand, maar met een andere bestandsextensie.
3. Sla het bestand op een andere locatie op: Hiermee wordt een nieuw bestand aangemaakt op de door u opgegeven locatie, met dezelfde inhoud als het oorspronkelijke bestand.

En nog een vraag, wat is een thumbnail op youtube?

Een miniatuur op YouTube is een verkleinde versie van een afbeelding die een YouTube-video voorstelt. Wanneer je met je muis over een video op YouTube gaat, verschijnen er vier miniatuurafbeeldingen die elk een ander punt in de video voorstellen. Als je op een van deze miniatuurafbeeldingen klikt, ga je naar dat punt in de video.

Door Hibben Delsoin

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je YouTube filmpjes op Android? :: Hoe neem ik een YouTube filmpje op?
Handige links