Huis > H > Hoe Neem Ik Een Youtube Filmpje Op?

Hoe neem ik een YouTube filmpje op?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Mensen vragen ook: wat heb je nodig om een youtube filmpje te maken?

Wat heb je nodig
  1. Goed licht.
  2. Achtergrond.
  3. Camcorder.
  4. Dasspeld microfoon.
  5. Statief.
  6. Moviemaker of andere software om filmpjes te bewerken.
Dit in overweging nemend, kan je live stream opnemen?
Stap 1: Open de YouTube live stream die u wilt opnemen en kopieer de URL. Stap 2: Download en installeer de VLC app van de Play Store op Android phone of de App Store op uw iPhone. Stap 3: Open de VLC app en tik op het hamburgermenu (drie horizontale streepjes). Stap 4: Selecteer Stream.

Vervolgens, kan ik de streams opnemen?

Ja, u kunt de streams opnemen. Daarvoor moet u een streaming video recorder gebruiken. Er zijn er verschillende beschikbaar, zowel als zelfstandige software en als browser extensies. Enkele populaire opties zijn Open Broadcaster Software, Flashback Express en Screencast-O-Matic. Zodra je de recorder hebt geïnstalleerd, moet je hem configureren om de gewenste stream op te nemen. Dit omvat meestal het specificeren van de URL van de stream, evenals het gewenste output formaat en resolutie. En nog een vraag, hoe maak je een filmpje van je scherm samsung? Om een video van uw Samsung-scherm te maken, moet u een schermopname-app downloaden zoals AZ Screen Recorder, Mobizen Screen Recorder of Game Screen Recorder. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en geeft u deze toestemming voor toegang tot het scherm van uw apparaat. Selecteer vervolgens de instellingen voor videokwaliteit en opnameduur die u verkiest. Tik tenslotte op de opnameknop en uw video begint op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Waar kan ik goede films downloaden?

Films Downloaden - gratis kijken en met ondertiteling
  • Download Spotnet hierBeschikbaar voor Windows. Gratis Netflix downloaden.
  • Download Netflix hier. Gratis Videoland downloaden.
  • Download Videoland hier. Liefs, Lotte.
Waar kan ik gratis Nederlandse films kijken?
Waar kan je Nederlandse films gratis kijken?
  • Popcorn Time. Het is mogelijk om gratis Nederlandse films en series te bekijken met een bak popcorn erbij.
  • Open Load.
  • PopcornFlix.
  • Videoland.
  • YouTube.
  • Uitzendinggemist.
  • Netflix.

Is Spotnet gratis?

Spotnet is een gratis downloadprogramma. Als je met dit usenet downloadprogramma wilt downloaden heb je een wel nieuwsserver nodig. voordat je er een paar euro per maand aan gaat uitgeven. Er zijn talloze nieuwsserver diensten die je helemaal gratis kan testen, kijk maar eens rond op deze website!
Wat is de beste gratis YouTube Downloader? Er zijn veel verschillende YouTube-downloaders beschikbaar, maar de beste gratis is 4K Video Downloader. Deze downloader is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux, en het kan video's downloaden in een resolutie tot 8K. Het heeft ook een ingebouwde converter die video's kan converteren naar MP3, MP4, AVI en meer.

Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet meer kunt downloaden van YouTube. Eén reden kan zijn dat je geen sterke internetverbinding hebt. Een andere reden kan zijn dat YouTube zijn beleid heeft gewijzigd en geen downloads meer toestaat.

Door Schluter

Vergelijkbare artikelen

Hoe download ik een Mp4? :: Hoe kan ik muziek downloaden op mijn Android?
Handige links