Huis > H > Hoe Sla Je Youtube Filmpjes Op Android?

Hoe sla je YouTube filmpjes op Android?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Hoe krijg je een YouTube filmpje op je telefoon?

YouTube-app voor Android
  1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken. Een video uploaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.
Hoe kan je een filmpje van YouTube downloaden?
Een video downloaden
  1. Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten.
  2. Tik op de videothumbnail.
  3. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.

Dit in overweging nemend, hoe download je een youtube video van iemand anders?

Er zijn een paar manieren om de YouTube-video van iemand anders te downloaden. Eén manier is om een website of toepassing van derden te gebruiken die gespecialiseerd is in het downloaden van YouTube-video's. Deze websites en toepassingen hebben meestal een URL of knop die je kunt gebruiken om de link in te voeren naar de YouTube-video die je wilt downloaden. Zodra je de link hebt ingevoerd, zal de website of toepassing de video verwerken en je een downloadlink geven.
Een andere manier om een YouTube-video van iemand anders te downloaden is door een browserextensie of -plugin te gebruiken. Deze extensies en plugins hebben meestal een knop waarop je kunt klikken om de YouTube-video te downloaden. Zodra u op de knop klikt, verwerkt de extensie of plugin de video en geeft u een downloadlink.
Tot slot kun je een schermrecorder gebruiken om de YouTube-video op te nemen terwijl je hem bekijkt. Voor deze methode moet je een schermrecorder op je computer geïnstalleerd hebben. Zodra u een schermrecorder hebt geïnstalleerd, kunt u het opnameproces starten en vervolgens navigeren naar de YouTube-video die u wilt downloaden. Zodra de opname klaar is, hebt u een kopie van de YouTube-video die u op uw computer kunt opslaan. Dienovereenkomstig, hoe kun je youtube filmpjes offline bekijken? YouTube biedt een paar verschillende manieren om video's offline te bekijken. Eén manier is om de YouTube-app te downloaden voor offline bekijken. Zodra de app is geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden met uw YouTube-account en de video's selecteren die u wilt downloaden. De video's zullen dan beschikbaar zijn om offline te bekijken in de app.
Een andere manier om YouTube-video's offline te bekijken is via de YouTube-website. Op de YouTube-website kun je zoeken naar de video die je wilt bekijken en vervolgens klikken op de knop "Downloaden" onder de video. De video wordt dan gedownload naar je computer. Zodra het downloaden is voltooid, kunt u de video offline bekijken in uw webbrowser.

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Vervolgens, waar vind je opgeslagen video's op youtube?

Ga naar het tabblad Bibliotheek om je opgeslagen en zelfgemaakte playlists te bekijken.
Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone?
Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Waarom kan ik geen video uploaden op YouTube?

De foutmelding kan ook verschijnen bij verminderde uploadsnelheden. Probeer de video op je apparaat af te spelen en zorg dat je een ondersteund bestandstype gebruikt. Upload het bestand daarna opnieuw. Probeer je video te uploaden via een ander platform als het probleem zich blijft voordoen.
Hoe kan je video's downloaden? Om video's te downloaden, moet u een video-downloaderprogramma op uw computer hebben geïnstalleerd. Zodra u een video-downloaderprogramma hebt, kunt u de video die u wilt downloaden meestal vinden door ernaar te zoeken op een website voor het delen van video's zoals YouTube. Zodra u de video hebt gevonden die u wilt downloaden, moet u de URL van de video kopiëren en in het downloadprogramma plakken. Het programma zal dan beginnen met het downloaden van de video.

Mensen vragen ook: waarom kan ik niet meer downloaden van youtube?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet meer kunt downloaden van YouTube. Eén reden kan zijn dat je je downloadlimiet voor die dag hebt bereikt. YouTube legt een dagelijkse limiet op aan het aantal video's dat kan worden gedownload. Deze limiet is ingesteld om misbruik van de dienst te voorkomen.
Een andere reden kan zijn dat de video die je probeert te downloaden niet beschikbaar is in jouw land. YouTube legt geografische beperkingen op aan sommige video's vanwege auteursrechten en licentieovereenkomsten. Als de video die je probeert te downloaden niet beschikbaar is in jouw land, kun je deze niet downloaden.
Ten slotte kan de video die je probeert te downloaden privé zijn. Alleen de eigenaar van een privé-video kan anderen toestaan deze te downloaden. Als u niet de eigenaar van de video bent, kunt u deze niet downloaden.

Door Tuneberg Eelkema

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik WhatsApp downloaden op mijn iPhone? :: Hoe download ik een Mp4?
Handige links