Huis > H > Hoe Excel Beveiliging Kraken?

Hoe Excel beveiliging kraken?

Uitvoeren van de macro, werkblad beveiliging kraken

Toets nu de combinatie ALT + F8. Het macro scherm opent en de beschikbare macro's zijn zichtbaar. Selecteer de macro WachtwoordKraker en klik op Uitvoeren. Nadat de macro klaar is verschijnt een bericht dat het wachtwoord is verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe beveiliging excel opheffen zonder wachtwoord?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand.
Daarvan, hoe haal je beveiliging van excel opheffen?
Beveiliging van een Excel-werkblad opheffen
  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik een wachtwoord op een excel bestand?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Excel-bestand met een wachtwoord te beveiligen. Eén manier is om de functie "Opslaan als" te gebruiken. Wanneer u op "Opslaan als" klikt, verschijnt er een uitklapmenu. Een van de opties in dit menu is "Extra". Als u op "Extra" klikt, verschijnt een ander uitklapmenu met de optie "Algemene opties". Als u op "Algemene opties" klikt, verschijnt een pop-up venster met een veld om een wachtwoord in te voeren. Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken en klik op "OK". Het bestand wordt nu opgeslagen met het ingevoerde wachtwoord.
Een andere manier om een Excel-bestand met een wachtwoord te beveiligen is de functie "Werkboek beveiligen". Ga hiervoor naar het tabblad "Overzicht" en klik op "Werkmap beschermen". Er verschijnt een pop-up venster met een veld om een wachtwoord in te voeren. Voer het gewenste wachtwoord in en klik op "OK". Het bestand wordt nu opgeslagen met het ingevoerde wachtwoord.
Een andere manier om een Excel-bestand met een wachtwoord te beveiligen is door gebruik te maken van de functie "Blad beveiligen". Ga hiervoor naar het tabblad "Overzicht" en klik op "Blad beschermen". Een pop-up venster zal verschijnen met een veld om een wachtwoord in te voeren. Voer het gewenste wachtwoord in en klik op "OK". Het bestand wordt nu opgeslagen met het ingevoerde wachtwoord. Hoe Excel bestand alleen lezen beveiligen? Er zijn een paar manieren om een Excel-bestand te beschermen tegen alleen-lezen:
1. Gebruik een wachtwoord om het bestand te openen: Wanneer u een Excel-bestand opent, kunt u een wachtwoord invoeren om te voorkomen dat anderen het bestand openen.
2. Gebruik een wachtwoord om het bestand te beschermen: U kunt een wachtwoord instellen voor het bestand zodat alleen mensen met het wachtwoord het bestand kunnen openen.
3. Gebruik encryptie: U kunt het bestand coderen zodat alleen mensen met de coderingssleutel het kunnen openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

U moet er niet van uitgaan dat een werkmap of werkblad veilig is, alleen omdat het met een wachtwoord is beveiligd. Denk altijd goed na voordat u Excel-werkmappen distribueert die vertrouwelijke persoonlijke gegevens bevatten, zoals creditcardnummers, burgerservicenummers en werknemer-id's.
Hoe haal ik de beveiliging van een Word document af?
Een beveiligde document ontgrendelen
  1. Klik op het tabblad Controleren in de groep Beveiligen op Document beveiligen en klik op Opmaak en bewerking beperken.
  2. Klik in het taakvenster Opmaak en bewerking beperken op Beveiliging stoppen.

Wat is de laatste versie van Excel?

Update van september 2021

Dit is er nieuw in versie 2109 (build 14430.20234). ODF 1.3 heeft veel verbeteringen aangebracht in de OpenDocument-indeling en deze worden nu ondersteund in Word, Excel en PowerPoint (bestandsextensies . odt, . ods en .
Dienovereenkomstig, waarom zie ik geen tabbladen in excel? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen tabbladen ziet in Excel:
1. De werkmap staat mogelijk in de "Protect View" modus, waardoor tabbladen niet worden getoond. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar Bestand > Info > Werkmap beveiligen > Werkmap beveiligen voor weergave. Als de werkmap beschermd is, moet u het wachtwoord invoeren om hem te ontgrendelen voordat u de tabbladen kunt bekijken.
2. Mogelijk staat de werkmap in de weergave "Enkel blad", die ook de tabbladen verbergt. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar Beeld > Werkboekweergaven > Enkel blad.
3. Mogelijk gebruikt de werkmap een aangepaste weergave die de tabbladen verbergt. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar Beeld > Werkboekweergaven > Aangepaste weergaven. Als er een aangepaste weergave is geselecteerd, probeer dan over te schakelen naar een andere weergave (bijvoorbeeld Normaal) om te zien of de tabbladen zichtbaar worden.
4. De werkmap kan corrupt zijn. Om te controleren of dit het geval is, probeert u de werkmap te openen in een andere versie van Excel (bijvoorbeeld als u Excel 2016 gebruikt, probeer dan de werkmap te openen in Excel 2013). Als de werkmap zonder problemen wordt geopend in de andere versie van Excel, dan is deze waarschijnlijk corrupt en moet u deze repareren.

Wat dit betreft, hoe cellen beveiligen?

Er zijn een paar manieren om cellen te beveiligen:
1. Gebruik een wachtwoord: dit voorkomt dat iemand het bestand opent tenzij hij het wachtwoord heeft.
2. Gebruik encryptie: dit maakt de gegevens in de cellen onleesbaar tenzij het bestand met de juiste sleutel wordt gedecodeerd.
3. Gebruik een macro: hiermee kunt u een macro instellen die de cellen beschermt wanneer het bestand wordt geopend.
4. Gebruik een virtual private network (VPN): hiermee kunt u het bestand op afstand en veilig openen.

Door Kyla Medlock

Vergelijkbare artikelen

Hoe open ik een indd Bestand? :: Hoe roep je de Help functie op van een commando?
Handige links