Huis > W > Wat Is Assistent-Instellingen?

Wat is assistent-instellingen?

Gebruik de Google Assistent-instellingen om de taal in de Google Assistent te wijzigen, Voice Match in te stellen en andere voorkeuren te beheren. Tip: Je kunt de Google Assistent met meerdere accounts gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn email account instellingen?

U kunt uw e-mailinstellingen wijzigen vanuit het Configuratiescherm. Zoek het pictogram Mail en open het in het Configuratiescherm.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Dienovereenkomstig, hoe koppel je apparaten aan google assistant? Stap 2.Koppel je smarthome-apparaten in de Google Home-app
  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik linksboven op Toevoegen Apparaat instellen. Werkt met Google.
  3. Selecteer de fabrikant van het apparaat in de lijst.
  4. Volg de stappen in de app om het instellen af te ronden.

Dienovereenkomstig, hoe voeg ik een apparaat toe aan mijn netwerk?

Ervan uitgaande dat u een apparaat wilt toevoegen aan een bestaand netwerk, zijn er een paar stappen die moeten worden doorlopen om dat te doen.
1. De eerste stap is uitzoeken wat het IP-adres, subnetmasker en standaardgateway zijn voor het apparaat dat u aan het netwerk wilt toevoegen. Deze zijn meestal te vinden in het instellingenmenu van het apparaat, of door contact op te nemen met de fabrikant.
2. Zodra je deze informatie hebt, moet je inloggen op de router die momenteel het netwerk beheert. Dit kunt u doen door het IP-adres van de router in te voeren in een webbrowser.
3. Eenmaal ingelogd moet u het gedeelte van de instellingen van de router vinden dat over DHCP gaat. Dit is meestal in de sectie "Netwerk" of "Draadloos".
4. In de DHCP sectie moet u de optie vinden om een nieuwe DHCP reservering toe te voegen. Dit vereist het IP-adres, subnetmasker en standaard gateway die u in stap 1 vond.
5. Na het toevoegen van de nieuwe DHCP-reservering zou u het apparaat met het toegewezen IP-adres op het netwerk moeten kunnen aansluiten. Trouwens, wat is koppelingsmodus? De koppelingsmodus is een rijmodus die kan worden gebruikt om de tractie en stabiliteit te verbeteren bij het rijden op gladde of ijzige wegen. Wanneer de koppelingsmodus wordt ingeschakeld, past de computer van de auto automatisch het vermogen en het koppel van de motor aan om de tractie te behouden. Het stabiliteitscontrolesysteem van de auto wordt ook actiever in de koppelingsstand, zodat de auto niet wegglijdt.

Door Schnorr

Vergelijkbare artikelen

Waar zit assistent-instellingen? :: Welke Google Home is het beste?
Handige links