Huis > W > Waar Vind Ik De Instellingen Van Mijn Email?

Waar vind ik de instellingen van mijn email?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Outlook mail synchroniseren met Android?

Voor Android: Open telefooninstellingen > Toepassingen > Outlook > Zorg ervoor dat Contactpersonen is ingeschakeld. Open vervolgens de Outlook-app en ga naar Instellingen > tik op uw account > tik op Contactpersonen synchroniseren. Hoe verander ik mijn e-mailadres in Outlook? Hoe kan ik mijn 'standaard' e-mailadres wijzigen in Outlook?

  1. Ga bovenaan naar ''Extra'' en klik op ''E-mailaccounts''
  2. Klik op bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen.
  3. Klik het gewenste e-mailadres aan waarmee u e-mail wilt verzenden en ontvangen.
  4. Klik op ''als standaard instellen''
  5. Klik op ''voltooien''

Hoe kan ik mijn e-mailadres verwijderen?

Aangenomen dat u een e-mailadres wilt verwijderen dat niet langer in gebruik is:
Eerst moet u de account die aan het e-mailadres is gekoppeld deactiveren. Dit hangt af van de e-mail service provider, maar meestal moet u inloggen op de account en dan naar de account instellingen gaan. In de accountinstellingen zou er een optie moeten zijn om het account te deactiveren.
Zodra de account is gedeactiveerd, kan het e-mailadres worden verwijderd. Dit proces is ook afhankelijk van de aanbieder van de e-maildienst, maar meestal moet u zich bij de account aanmelden en vervolgens naar de accountinstellingen gaan. In de accountinstellingen zou er een optie moeten zijn om het account te verwijderen.
Onthoud dat het verwijderen van een e-mailaccount permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt. Bovendien, waar vind ik mailinstellingen op iphone? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u mailinstellingen op uw iPhone kunt vinden. Een plek waar je kunt kijken is in de Instellingen app. Om daar te komen, tikt u op het pictogram Instellingen op uw startscherm. Als je eenmaal in de Instellingen-app bent, tik je op de optie Mail, Contacten, Agenda. Dit brengt u naar een nieuw scherm met een heleboel verschillende opties voor het configureren van uw e-mailinstellingen.
Een andere plek waar je kunt zoeken naar mailinstellingen is in de Mail app zelf. Om daar te komen, tikt u gewoon op het pictogram Mail op uw startscherm. Als je eenmaal in de Mail-app bent, tik je op het tandwielpictogram linksonder in het scherm. Dit brengt u naar een nieuw scherm met een heleboel verschillende opties voor het configureren van uw e-mailinstellingen.
Tot slot kunt u de mailinstellingen soms ook vinden door op het tandwielpictogram te tikken dat in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnt wanneer u een specifieke mailaccount bekijkt. Dit brengt u naar een nieuw scherm met een heleboel verschillende opties voor het configureren van uw e-mail instellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Dienovereenkomstig, waar vind ik instellingen in outlook? POP-toegang inschakelen in Outlook.com
  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.

Hoe Outlook instellen op Android?

Een IMAP-account instellen in Outlook voor Android

Ga in Outlook voor Android naar Instellingen > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen. Voer e-mailadres is. Tik op Doorgaan. Kies IMAP als u wordt gevraagd een e-mailprovider te kiezen.
Dienovereenkomstig, waarom synchroniseert mijn telefoon niet? Er zijn verschillende redenen waarom een ​​telefoon niet kan worden gesynchroniseerd. Het kan zijn dat de kabel niet goed is aangesloten, of dat de instellingen niet goed zijn. Het kan ook zijn dat het apparaat niet compatibel is met de software.

Waarom werkt Outlook niet meer op Android?

Er zijn verschillende redenen waarom Outlook niet meer werkt op Android. Een van de belangrijkste redenen is dat Microsoft geen ondersteuning meer biedt voor de app op dit besturingssysteem. Dit betekent dat er geen updates meer worden uitgebracht voor de app, waardoor deze niet meer werkt op de meest recente versie van Android. Daarnaast is de app ook niet meer beschikbaar in de Google Play Store, waardoor je deze niet meer kunt downloaden of installeren op je Android-apparaat.

Door Holna Prahasky

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een oud e-mailadres? :: Hoe zet je apparaat in Koppelstand?
Handige links