Huis > W > Waar Zitten De Instellingen Op Apple Tv?

Waar zitten de instellingen op Apple TV?

De Apple TV opnieuw instellen en de software bijwerken

Ga naar 'Systeem' > 'Herstel' en selecteer 'Herstel en werk bij'. Door deze optie te selecteren, herstel je de Apple TV naar de fabrieksinstellingen, wis je alle instellingen en gegevens en werk je het apparaat bij naar de nieuwste versie van tvOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, hoe apple tv bedienen met iphone?

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel configureren

  1. Open het bedieningspaneel:
  2. Tik op de Apple TV Remote.
  3. Tik in de lijst op de Apple TV of smart-tv.
  4. Volg desgevraagd de instructies op het scherm voor het invoeren van een viercijferige toegangscode op uw iPhone, iPad of iPod touch.
Welke Apple TV wordt nog ondersteund? Apple producten die Apple TV+ ondersteunen
  • iPhone met iOS 12.3 of nieuwer.
  • iPad met iPadOS 12.3 of nieuwer.
  • Apple TV HD of 4K met tvOS 12.3 of nieuwer.
  • Apple TV 3 met softwareversie 7.3 of nieuwer.
  • Mac met macOS Catalina of nieuwer.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

Om Apple TV te bekijken, hebt u een HD-tv met HDMI-ingang, een breedbandinternetverbinding en een draadloos netwerk of een Ethernet-netwerk nodig. Hoe sluit je Apple TV aan op tv? Er zijn een paar verschillende manieren om je Apple TV op je televisie aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is via een HDMI-kabel. U kunt ook verbinding maken via een optische audiokabel, componentkabels of zelfs draadloos via de AirPlay-functie van Apple TV.
Om een HDMI-kabel te gebruiken, sluit je de kabel aan op de HDMI-poort van je Apple TV en het andere uiteinde op de HDMI-poort van je televisie. Als uw televisie geen HDMI-poort heeft, kunt u een adapter gebruiken om de Apple TV op uw televisie aan te sluiten.
Als u een optische audiokabel wilt gebruiken, sluit u de kabel aan op de optische audiopoort van uw Apple TV en het andere uiteinde op de optische audiopoort van uw televisie. Mogelijk moet u een adapter gebruiken als uw televisie geen optische audiopoort heeft.
Als u een componentkabel wilt gebruiken, sluit u de kabel aan op de componentpoort van uw Apple TV en het andere uiteinde op de componentpoort van uw televisie. U hebt drie kabels nodig voor deze verbinding: één voor video en twee voor audio.
Voor een draadloze verbinding via AirPlay moet je ervoor zorgen dat je Apple TV en je televisie op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten. Ga vervolgens op je Apple TV naar Instellingen > AirPlay en selecteer je televisie in de lijst met beschikbare apparaten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, waarom doet apple tv het niet?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Je kunt ook vragen hoe krijg je apple tv aan zonder afstandsbediening? De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone, iPad of iPod touch configureren en gebruiken.

Kan een Apple TV op elke tv?

Apple TV: apps downloaden, films streamen, unieke Apple series kijken. Apple TV is een fysiek kastje met een afstandsbediening. Met deze mediaspeler tover je iedere televisie om tot smart tv. Hoe verbind je je telefoon met Apple TV? Om je telefoon te koppelen aan je Apple TV heb je een Lightning Digital AV Adapter of een Apple TV met de nieuwste tvOS-software nodig.
Sluit de adapter aan op de Lightning-poort van je iOS-apparaat. Sluit vervolgens de andere uiteinden van de adapter aan op je Apple TV en je tv.
Als je tvOS 11 of hoger gebruikt, kun je ook een draadloze verbinding maken met je Apple TV. Gebruik hiervoor dezelfde procedure als hierboven, maar sluit de adapter niet aan op de tv.

Hoe gebruik je je telefoon als afstandsbediening?

Om je telefoon te gebruiken als afstandsbediening, heb je een app nodig die je telefoon verbindt met het apparaat dat je wilt bedienen. Sommige apps werken alleen met bepaalde merken of types van apparaten, dus je moet er een vinden die compatibel is met wat je wilt gebruiken. Als je de app hebt gedownload, volg dan de instructies om je telefoon te koppelen aan het apparaat. Sommige apps hebben een code die je moet invoeren op het apparaat, andere gebruiken een infraroodsignaal dat je telefoon uitzendt.

Door Murtha

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel generaties Apple TV? :: Hoe zet je Apple TV aan met afstandsbediening?
Handige links