Huis > W > Wat Is Een Facetime Gesprek?

Wat is een FaceTime gesprek?

FaceTime is de audio- en videobel app van Apple waarmee je in contact komt met bijvoorbeeld vrienden en familie. De app zit standaard voorgeïnstalleerd op iPhone, iPad en Mac. FaceTime gebruik je met andere mensen die ook een Apple apparaat hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gesprek opnemen tijdens bellen?

U kunt TapACall gebruiken om zowel inkomende als uitgaande telefoongesprekken op te nemen. De opname start zodra u op de opnameknop klikt. U kunt uw opnames terugvinden in de cloud. U kunt ze op elk gewenst moment beluisteren.

Mensen vragen ook: waarom kan ik niet bellen via facetime?

Het eerste wat je doet wanneer je problemen ervaart met FaceTime is naar de settings toegaan. Bij Instellingen staat de app in mijn geval dan tussen Berichten en Safari. Vervolgens klik je daarop en zie je waartoe de applicatie toegang tot heeft. Je moet dan even iets naar benden scrollen.
En nog een vraag, hoe krijg ik facetime op mijn iphone?
FaceTime configureren op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'FaceTime' en schakel 'FaceTime' in.
  2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Je account configureren voor FaceTime-gesprekken: Tik op 'Gebruik je Apple ID voor FaceTime' en tik vervolgens op 'Log in'.

Wat betekent FaceTime geannuleerd?

Als je een FaceTime-verzoek ontvangt en je beantwoordt het niet, dan krijgt de beller een melding dat het gesprek is geannuleerd. Wat kost FaceTime aan data? FaceTime is een gratis dienst van Apple waarmee gebruikers via een internetverbinding videogesprekken kunnen voeren. De dienst vereist geen aparte app en is ingebouwd in de apps Contacten en Telefoon van de iPhone. Als je een FaceTime-gesprek voert, gebruikt je iPhone een Wi-Fi-verbinding of je mobiele data-abonnement om verbinding te maken met het internet.
Als je een Wi-Fi-verbinding gebruikt, kost FaceTime je niets aan dataverbruik. Als u echter uw mobiele data-abonnement gebruikt, gebruikt FaceTime ongeveer 3 MB data per minuut, wat snel kan oplopen als u lange of meerdere gesprekken voert. Om te voorkomen dat u uw datalimiet overschrijdt, kunt u overwegen waar mogelijk een Wi-Fi-verbinding te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een gesprek opnemen?

Als consument kunt u een telefoongesprek opnemen. Je moet wel deelnemen aan het gesprek en alleen opnemen voor privégebruik. U hoeft de ander hiervan niet op de hoogte te stellen, maar het is wel zo netjes.

Wat kost FaceTime per minuut?

Gratis apps voor videobellen

FaceTime is speciaal bedoeld om te videobellen. Het is dan wellicht niet zo verrassend dat de FaceTime kosten behoorlijk meevallen. Met deze app ligt het verbruik rond de 3 MB per minuut.
Dienovereenkomstig, is bellen via whatsapp gratis in buitenland?
Wanneer je roamingkosten betaalt voor mobiel internet in het buitenland, dan betaal je deze kosten ook voor bellen met WhatsApp. Tenzij je gebruik maakt van gratis Wi-Fi, dan kost het bellen met WhatsApp je niets. Ook als je vanuit Nederland naar het buitenland belt krijg je te maken met de roaming tarieven.

Trouwens, kun je zien of iemand kijkt of je online bent?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.
Daarvan, hoe kun je zien of iemand online is? Als u een chatprogramma zoals Skype gebruikt, staat er meestal een groene stip naast de naam van de persoon als deze online is.

Waarom kan ik niet zien of iemand online is op WhatsApp?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk niet kunt zien of iemand online is op WhatsApp:
Je telefoon is mogelijk niet verbonden met het internet. Om WhatsApp te gebruiken, heb je een internetverbinding nodig (via Wi-Fi of het data-abonnement van je telefoon).
De persoon die je probeert te bereiken heeft WhatsApp mogelijk niet geïnstalleerd op zijn telefoon of heeft geen actieve internetverbinding.
De persoon die je probeert te bereiken heeft zijn WhatsApp-privacyinstellingen mogelijk ingesteld op "Niemand", wat betekent dat zijn online status aan niemand wordt getoond.

Door Ragan Waisanen

Vergelijkbare artikelen

Is MEmu play betrouwbaar? :: Heb je voor FaceTime wifi nodig?
Handige links