Huis > H > Heb Je Voor Facetime Wifi Nodig?

Heb je voor FaceTime wifi nodig?

Het enige dat u nodig hebt, is een 3G- of 4G-verbinding voor mobiele data. Er is geen verschil tussen het gebruik van FaceTime met wifi of met mobiele data, behalve natuurlijk voor de kosten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is FaceTime alleen voor Apple?

Helaas is FaceTime alleen te gebruiken op Apple (iOS) toestellen. Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je iemand op facetime bellen?
Een gesprek voeren
  1. Start de FaceTime-app.
  2. Tik in de app op het plusteken en typ het telefoonnummer of e-mailadres van de andere persoon.
  3. Tik op dit nummer of mailadres en vervolgens op 'Audio' of 'Video'.

Mensen vragen ook: waarom werkt facetime niet op mijn iphone?

De belangrijkste reden dat Facetime niet werkt op een iPhone is te wijten aan een softwareprobleem. Om dit op te lossen, moet u uw iPhone bijwerken naar de nieuwste softwareversie. Ga hiervoor naar Instellingen, dan Algemeen en dan Software-update. Als er een update beschikbaar is, downloadt en installeert u die.
Een andere reden waarom Facetime niet werkt op je iPhone is een hardwareprobleem. Bijvoorbeeld, als de front-facing camera op uw iPhone niet werkt, dan zal Facetime niet werken. In dat geval moet u uw iPhone naar een Apple Store of een erkende dienstverlener brengen om hem te laten repareren.
Als u Facetime hebt ingesteld om uw telefoonnummer te gebruiken in plaats van uw e-mailadres, controleer dan of u het juiste telefoonnummer gebruikt. Ga om dit te controleren naar Instellingen, dan FaceTime, en tik vervolgens op de optie "Gebruik uw Apple ID voor FaceTime". Voer uw Apple ID en wachtwoord in en tik vervolgens op de knop "Aanmelden". Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de ondersteuning van Apple. Trouwens, is facetime gratis in het buitenland? Facetime is niet gratis in het buitenland. Je hebt een data-abonnement nodig om Facetime te kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe kun je zien of iemand online is op FaceTime?

Hiervoor maakt FacePlant gebruik van je contacten op de iPhone. Ze worden automatisch zichtbaar zodra zij eveneens FacePlant installeren (let op: er moet een account worden aangemaakt). Van vrienden die in de lijst staan kun je zien wie wel of niet over een wifi-verbinding beschikt.
Dienovereenkomstig, heb je een simkaart nodig voor facetime?
Om de functie te activeren ga je op je Apple-apparaat naar Instellingen, FaceTime. Hier kan je ook zien langs welke wegen andere mensen jou kunnen benaderen voor een videochat. Op een iPhone is dat via je gsm-nummer en een e-mailadres, op andere toestellen (zonder simkaart) uitsluitend via een mailadres.

Wat is het verschil tussen FaceTime en videobellen?

FaceTime is een programma van Apple om gratis mee te (video)bellen. Het programma staat standaard op een iPhone, iPad en Mac. De gesprekken zijn gratis, omdat ze via het internet verlopen. FaceTime is vergelijkbaar met het programma Skype.
En nog een vraag, kun je facetimen met android? Ja, je kunt facetime met android, maar je moet een app van derden downloaden zoals skype of google hangouts.

Hoe moet je videobellen met een iPhone?

Aangenomen dat u een andere iPhone-gebruiker wilt videobellen:
1. Open de FaceTime-app. U vindt deze app op het beginscherm van uw iPhone.
2. Voer het telefoonnummer of e-mailadres van de andere persoon in.
3. Tik op het videopictogram naast hun naam.
4. Wacht tot de andere persoon antwoordt.

Door Zoarah Beyers

Vergelijkbare artikelen

Wat is een FaceTime gesprek? :: Hoe verbind je Chromecast met tv?
Handige links