Huis > H > Hoe Gebruik Je Whatsapp Web?

Hoe gebruik je WhatsApp web?

Verbinding maken
  1. Surf naar de website web.whatsapp.com.
  2. Er verschijnt een zwart-witte code, een QR-code, en de melding 'Aangemeld blijven'.
  3. Pak de telefoon en open de app WhatsApp.
  4. Tik op een Android-telefoon rechtsboven op het pictogram van de drie puntjes > Gekoppelde apparaten > Een apparaat koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Dienovereenkomstig, kan je whatsapp web gebruiken zonder telefoon?

Tijdens het aanmelden moet je een qr-code met je telefoon scannen, waarna de internetverbinding van het gekoppelde toestel wordt gebruikt. De nieuwe toevoeging zorgt ervoor dat dit niet langer nodig is. In plaats daarvan kun je WhatsApp Web gebruiken zonder je telefoon in de buurt te hebben.
Hoe zet ik WhatsApp icoon op bureaublad?
Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad
  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Dienovereenkomstig, hoe videochatten met whatsapp op pc?

De eerste stap is ervoor te zorgen dat je WhatsApp op je pc hebt geïnstalleerd. Je kunt dit doen door de WhatsApp-app te downloaden van de WhatsApp-website.
Zodra WhatsApp op je pc is geïnstalleerd, moet je de app openen en je aanmelden bij je account.
Zodra je bent aangemeld bij je account, moet je het chatvenster openen voor de persoon met wie je wilt chatten.
Om dit te doen, moet je op de naam van het contact klikken in de lijst met contactpersonen van WhatsApp.
Zodra je op de naam van het contact hebt geklikt, wordt het chatvenster geopend.
Onderaan het chatvenster zie je een knop met de tekst "Videogesprek".
Klik op deze knop en je videogesprek begint. Mensen vragen ook: waar staat whatsapp web op android? WhatsApp Web is een webversie van WhatsApp waarmee je via een webbrowser toegang hebt tot je WhatsApp-account. Je kunt WhatsApp Web op elke computer gebruiken, zolang deze een internetverbinding heeft.
Om WhatsApp Web te gebruiken, moet je eerst de WhatsApp-app op je telefoon openen en naar de pagina WhatsApp Web gaan. Vervolgens moet je de QR-code op de WhatsApp Web-pagina scannen met je telefoon. Zodra de QR-code is gescand, krijg je toegang tot je WhatsApp-account via de webbrowser.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je whatsapp web op iphone?

Zo werkt WhatsApp Web voor iOS

Door in WhatsApp onderin op 'Instellingen' te tikken, check je of de functie voor jou beschikbaar is. WhatsApp Web is via web.whatsapp.com te benaderen op je computer, waarna je een qr-code met je iPhone dient in te scannen (via 'Instellingen > WhatsApp Web').
Heb je internet nodig om te kunnen whatsappen?
Je hebt een (goede) internetverbinding nodig

Maar als je onderweg bent, heb je een abonnement met mobiele data nodig. Als je dit niet hebt, kun je ook niet bellen via WhatsApp.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je op whatsapp als je telefoon kapot is?

Wat moet je doen

Gebruik een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer om WhatsApp te activeren op je nieuwe telefoon. Dit is de snelste manier om je account op je oude telefoon te deactiveren. WhatsApp kan alleen op één telefoon en één telefoonnummer actief zijn.
Kan je op WhatsApp zonder simkaart? Nee, je kunt niet op WhatsApp komen zonder SIM-kaart. WhatsApp vereist een simkaart om je telefoonnummer te verifiëren.

Hoe krijg ik app op beginscherm?

Er zijn een paar manieren om een app op je startscherm te krijgen. De eerste is om de app in uw app-lade te vinden en er vervolgens lang op te drukken. Dit zal een menu openen waar u "Toevoegen aan beginscherm" kunt selecteren. De tweede manier is om de app in de app-lade te vinden en naar het beginscherm te slepen. De derde manier is om naar de Google Play Store te gaan en de gewenste app te vinden. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op de knop "Installeren".

Door Weeks

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je insert aan? :: Kan niet initialiseren PS4?
Handige links