Huis > W > Waar Kan Ik Gifjes Vinden?

Waar kan ik gifjes vinden?

Download de gratis app: Giphy Cam (Android en iPhone). Giphy is 's werelds grootste en bekendste database met gifjes. Het bedrijf heeft een app ontwikkeld waarmee je zelf gifjes kunt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe krijg ik Giphy op Facebook?

Op je Facebook pagina kun je in jouw statusupdate de url plakken van je gif-bestand. Dus niet klikken op Foto/Video uploaden maar alleen de url in bericht plakken. Hierna zie je waarschijnlijk een lege preview van je gif te zien. Dit heeft de simpele reden dat Facebook even nodig heeft om je gif in te laden.
Hoe zoek je een GIF via WhatsApp?
De nieuwste update voor WhatsApp voorziet de app van een zoekfunctie voor bewegende afbeeldingen. De functie zit verstopt onder de emoji-knop in het gespreksvenster.

Trouwens, hoe gebruik je giphy?

Om Giphy te gebruiken, moet je eerst een account aanmaken en je aanmelden. Zodra u bent aangemeld, kunt u vervolgens zoeken naar de GIF's die u wilt en ze toevoegen aan uw verzameling. Om een GIF aan je collectie toe te voegen, klik je gewoon op het "+" icoontje naast de GIF. Hoe krijg je GIFjes? Er zijn een paar manieren om aan GIF's te komen. Eén manier is om ze op internet te zoeken met een zoekmachine als Google. Een andere manier is om een website als Giphy.com te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe maak ik GIF op WhatsApp?

Een gifje dat je maakt van een eigen video mag maar zes seconden lang zijn. Zodra je de video tot die maximale lengte hebt ingekort, verschijnt rechtsboven in het scherm een filmcamera-icoontje. Als je daar op drukt, maakt WhatsApp een gifje van het filmpje.
Dienovereenkomstig, hoe plaats je een giphy?
Je kunt in de zoekbalk de URL plaatsen als de video online staat of het videobestand in het scherm slepen wanneer je het bestand vanaf je computer wilt toevoegen. Indien je het bestand vanaf je computer in het scherm hebt gesleept, duurt het enkele seconden voordat Giphy de video heeft geüpload.

Mensen vragen ook: hoe voeg je een gif toe?

Ga naar de locatie van de GIF-animatie die u wilt toevoegen, controleer of het bestand de extensie . gif heeft, selecteer het bestand en klik op Invoegen.
Hoe GIF op Messenger plaatsen? Er zijn een paar verschillende manieren om een GIF op Messenger te plaatsen. Eén manier is om naar een GIF te zoeken via de zoekbalk. Een andere manier is om een GIF uit de bibliotheek te selecteren.
Om een GIF te zoeken:
1. Open de Messenger-app.
2. Tik op het pictogram "Zoeken".
3. Typ in wat je zoekt en tik op de knop "Zoeken".
4. Scroll door de resultaten en tik op de GIF die je wilt plaatsen.
5. 5. Tik op de knop "Verzenden".
Om een GIF uit de bibliotheek te selecteren:
1. Open de Messenger app.
2. Tik op het pictogram "Bibliotheek".
3. Scroll door de resultaten en tik op de GIF die je wilt posten.
4. 4. Tik op de knop "Verzenden".

Waarom kan ik geen GIF sturen via WhatsApp?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen GIF kunt verzenden via WhatsApp. De eerste reden is dat de bestandsgrootte van de GIF mogelijk te groot is. De maximale bestandsgrootte voor WhatsApp is 16 MB, dus als de GIF groter is, kan deze niet worden verzonden. De tweede reden is dat de GIF mogelijk geen compatibele indeling heeft. WhatsApp ondersteunt alleen GIF's in de indeling .jpg of .jpeg. Als de GIF een ander formaat heeft, kan deze niet worden verzonden. De laatste reden is dat de GIF beschadigd kan zijn. Als de GIF beschadigd is, kan deze niet worden verzonden.

Door Gigi

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik anime kijken met Nederlandse ondertiteling? :: Hoe werkt een software?
Handige links