Huis > W > Wat Is De Afkorting Docx?

Wat is de afkorting Docx?

Bestandsformaat voor Word documenten in Microsoft Office 12.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Trouwens, wat bedoelen ze met extensie?

Een extensie is een uitbreiding of een aanvulling, deze term kan voor diverse doelstellingen gebruikt worden en er bestaan meerdere soorten extensies. Zo is er de toevoeging aan een bestandsnaam zoals . doc voor Word documenten, de landcode .
Wat is extensie medisch?
Extensie is de strekking van gewrichten. Het tegenovergestelde is flexie (buiging). Flexie en extensie vinden plaats in het ellebooggewricht en het kniegewricht als vanuit de neutrale uitgangshouding – de anatomische houding – de arm of knie wordt gebogen.

Wat is de extensie van een Excel bestand?

Een Excel-bestand is een spreadsheetbestand dat is gemaakt met Microsoft Excel. Het heeft de extensie .xls of .xlsx, afhankelijk van de versie van Microsoft Excel die is gebruikt om het bestand te maken. Wat is de extensie van Google Chrome? De extensie van Chrome is een programma dat in de Chrome-browser kan worden geïnstalleerd om nieuwe functies en functionaliteit toe te voegen. Extensies kunnen worden gebruikt om de browser aan te passen, nieuwe tools toe te voegen of zelfs het uiterlijk van de browser te veranderen. Extensies worden geschreven in HTML, CSS en JavaScript en worden geïnstalleerd via de Chrome Web Store.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Hoe vind je een verborgen map?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens Configuratiescherm > vormgeving en persoonlijke instellingen. Selecteer Mapopties en vervolgens het tabblad Weergave . Selecteer onder Geavanceerde instellingende optie verborgen bestanden, mappen en stations weergevenen selecteer OK.
Waar kan ik de map AppData vinden?
Normaal gesproken is het pad C:\Gebruikers\[Gebruikersnaam]\AppData , maar de map is standaard verborgen. De snelste manier om AppData in Windows 10 te bereiken is door op het vergrootglas (of zoekbalk) linksonder te klikken en %appdata% te typen.

Waar vind ik de map Program data?

Zie je de map ProgramData niet? Klik dan boven in de adresbalk waar je ziet staan Deze pc > Lokale schijf C:. Typ vervolgens achter C:\ het woord ProgramData en druk op Enter.
Kun je een bestand met een bepaalde extensie met eender welk programma openen? Het antwoord op deze vraag is nee, u kunt een bestand met een bepaalde extensie met geen enkel programma openen. Elk programma is ontworpen om specifieke bestandstypen te openen. Microsoft Word kan bijvoorbeeld .doc- en .docx-bestanden openen, maar geen .pdf-bestand. Om een .pdf-bestand te openen, moet u een programma als Adobe Reader downloaden.

Dus, wat zijn gevaarlijke bestanden?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke context en definitie van "gevaarlijk bestand". In het algemeen kan een gevaarlijk bestand echter elk type bestand zijn dat kwaadaardige code bevat of dat kan worden gebruikt om kwetsbaarheden op een systeem uit te buiten. Enkele veel voorkomende voorbeelden van gevaarlijke bestandstypen zijn:
Uitvoerbare bestanden (.exe, .dll, .bat, enz.)
-Script-bestanden (.vbs, .js, .wsf, enz.)
-Configuratiebestanden (.ini, .xml, .reg, enz.)
-Documentbestanden (.doc, .xls, .ppt, enz.)
Gevaarlijke bestanden kunnen worden verspreid via e-mailbijlagen, downloads van onbetrouwbare websites en andere methoden. Bij twijfel is het altijd het beste om voorzichtig te zijn met het openen van onbekende bestanden.

Door Agnew Rubel

Vergelijkbare artikelen

Hoe reken je een tabel uit? :: Hoe kan je je iPhone mooi indelen?
Handige links