Huis > H > Hoe Verbind Je Met Teamviewer?

Hoe verbind je met TeamViewer?

Geef uw computer een naam en stel een wachtwoord in. Installeer TeamViewer op de computer die u wilt gebruiken om verbinding mee te maken. Voeg het apparaat aan uw partnerlijst toe. Om toegang te krijgen tot de externe computer, selecteert u de naam van de computer uit uw partnerlijst en maakt u verbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 beeldschermen met elkaar?

U moet uw monitor via een kabel aansluiten. Ga naar weergave-instellingen en kies hoe u de beeldschermen wilt weergeven.

Hoe iemand uitnodigen voor TeamViewer?

Deelnemers uitnodigen

Klik op „Uitnodigen" om een uitnodigingsmail te verzenden naar de meetingdeelnemers. Of u kunt de meeting-ID (en indien gewenst het wachtwoord) telefonisch doorgeven.
Is TeamViewer nog gratis?
Het is gratis voor persoonlijk gebruik of als probeerversie voor zakelijke gebruikers. Wilt u meer?

Dit in overweging nemend, hoe sluit ik teamviewer af?

Als je Teamviewer wilt afsluiten, moet je:
1. open de Teamviewer applicatie
2. ga naar "Extras"
3. selecteer "Options"
4. selecteer "General"
5. klik op de knop "Shut down Teamviewer". Trouwens, hoe iemands scherm overnemen? Aangenomen dat u verwijst naar het overnemen van iemands scherm op afstand, zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is het gebruik van een remote desktop client zoals Microsoft Remote Desktop of Splashtop. Met beide kunt u op afstand verbinding maken met een andere computer en de controle over het scherm overnemen. Een andere manier om dit te doen is het gebruik van een dienst voor schermdeling zoals Skype of Google Hangouts. Hiermee kunt u uw scherm delen met een andere persoon, zodat deze kan zien wat u doet.

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 schermen met elkaar?

Wat dit betreft, hoe werkt teamviewer op telefoon?

Met de mobiele apps van TeamViewer kunt u direct vanaf uw smartphone ondersteuning bieden voor elk apparaat. Krijg toegang tot uw computer op kantoor met al uw documenten en programma's, of draag bestanden over van het ene apparaat naar het andere. Het kan allemaal, waar u ook bent.
Hoe werkt een TeamViewer?
TeamViewer is een snelle en veilige alles-in-een-oplossing om op afstand toegang te krijgen tot computers en netwerken. TeamViewer beschikt over een breed scala aan krachtige functies voor toegang op afstand waarmee beheer op afstand, meetings en het onderhouden van een cloudgebaseerde servicedesk wordt vereenvoudigd.

Hoe werkt TeamViewer op Mac?

Om je Mac dan op afstand te kunnen blijven benaderen, moet je daar de systeemvoorkeuren openen en bij Beveiliging het tabblad Privacy openen. Klik dan op de Toegankelijkheidsinstellingen. Om Teamviewer de rechten te geven, moet je eerst op het slotpictogram linksonder in de hoek klikken om toegang te ontgrendelen.
Hoe werkt Hulp op afstand? In Windows is Hulp op afstand een functie waarmee u uw scherm kunt delen met een andere persoon zodat die u kan helpen met een probleem. De andere persoon kan uw scherm zien en uw muis en toetsenbord bedienen, maar heeft geen toegang tot uw bestanden of uw wachtwoorden.
Om Remote Assistance te gebruiken heb je het e-mailadres of de Windows-gebruikersnaam van de ander nodig. Zij moeten ook een programma hebben dat Remote Assistance kan gebruiken, zoals Windows Remote Assistance of TeamViewer.
Zodra u het e-mailadres of de Windows-gebruikersnaam van de andere persoon hebt, kunt u een Remote Assistance-sessie starten door het Remote Assistance-programma te openen en de gegevens van de andere persoon in te voeren. De andere persoon krijgt dan een melding dat iemand probeert verbinding met hem te maken.
Als de andere persoon het verzoek aanvaardt, kan hij uw scherm zien en uw muis en toetsenbord bedienen. Zij kunnen u dan helpen met welk probleem dan ook.

Wat dit betreft, wat is beter dan teamviewer?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen vinden TeamViewer misschien de betere optie, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een andere remote desktop software. Enkele factoren die uw beslissing kunnen beïnvloeden zijn de functies die elke software biedt, het gebruiksgemak en de prijs.

Door Wilden

Vergelijkbare artikelen

Is TeamViewer nog veilig? :: Hoe krijg ik Skype voor bedrijven weg?
Handige links