Huis > H > Hoe Installeer Je Een App Op Je Smartphone?

Hoe installeer je een app op je smartphone?

Apps downloaden via Google Play
  1. Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  2. Zoek naar een app die je wilt installeren.
  3. Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  4. Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Hoe zet ik een app op mijn iPhone?

Apps downloaden
  1. Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Blader door de tabbladen 'Vandaag', 'Games', 'Apps' en 'Arcade' om interessante apps te ontdekken. Of tik op het tabblad 'Zoek' om iets specifieks te zoeken.
  3. Tik of klik op de prijs of de knop 'Download'.
Je kunt ook vragen waarom kan ik geen apps downloaden op mijn laptop?
Internetverbinding en account

Als het niet lukt om een app te downloaden, is het handig om altijd eerst de basisvoorwaarden te controleren. Check of het apparaat verbinding heeft met internet. Voor het downloaden van apps is een wifi-verbinding aan te bevelen. Maar u kunt ook gebruikmaken van mobiele data.

Welke apps zijn er voor Windows 10?

Er zijn een aantal apps beschikbaar voor Windows 10. Enkele van de populairdere zijn:
-Microsoft Store: Hier kunt u apps uit de Microsoft Store vinden en installeren.
-Groove Music: Dit is een muziek-app waarmee je je muziekbestanden kunt afspelen en afspeellijsten kunt maken.
-Xbox: Met deze app kun je verbinding maken met je Xbox-account en je games en instellingen beheren.
Skype: Dit is een communicatie-app waarmee je spraak- en videogesprekken kunt voeren en chatberichten kunt versturen. Je kunt ook vragen waar kan ik mijn chrome apps vinden? Er zijn een paar manieren om uw Chrome-apps te vinden. Als u een Windows- of Mac-computer gebruikt, kunt u ze vinden in de Chrome App Launcher. Open gewoon de launcher en klik op de app die u wilt gebruiken.
Als u een Chromebook gebruikt, kunt u uw apps vinden in de Chrome Web Store. Open de Store en klik op de app die u wilt gebruiken.
U kunt uw apps ook vinden door het Chrome-menu te openen en "Meer hulpmiddelen" > "Extensies" te selecteren. Dit opent de pagina Extensies, waar u alle apps kunt zien die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Kan geinstalleerde app niet vinden op iPhone?

Log in met uw Apple ID als u hierom wordt gevraagd. Scrol naar 'Verborgen items' of 'Verborgen aankopen' en klik vervolgens op 'Beheer'. Zoek de app die u weer zichtbaar wilt maken. Klik op 'Weergeven' en vervolgens op 'Gereed'.
Bovendien, hoe kan ik zien welke apps openstaan?
Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.

Dienovereenkomstig, kan gedownloade app niet vinden?

Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.
En nog een vraag, waar zijn mijn apps gebleven samsung? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke kenmerken van de situatie. Het is mogelijk dat de apps zijn verwijderd, of dat ze om de een of andere reden niet meer zichtbaar zijn. Als de apps zijn verwijderd, is het misschien mogelijk om ze te herstellen met een programma voor gegevensherstel. Als de apps niet meer zichtbaar zijn, is het mogelijk dat ze verborgen zijn, of dat de instellingen van de telefoon zodanig zijn gewijzigd dat ze niet zichtbaar zijn.

Dienovereenkomstig, hoe sluit ik openstaande apps op iphone 13?

Om een app op iPhone 13 te sluiten, dubbelklikt u op de Home-knop om de App Switcher op te roepen. Veeg vervolgens omhoog over de app die u wilt sluiten.

Door Rey

Vergelijkbare artikelen

Wat doet Avast Premium Security? :: Waar vind ik apps op pc?
Handige links