Huis > H > Hoe Audiobestand Inkorten?

Hoe audiobestand inkorten?

Een muziekclip of geluidsfragment bijsnijden

Klik onder Hulpmiddelen voor audio op het tabblad Afspelen op Audio knippen. U geeft aan waar u het geluidsfragment wilt inkorten door in het venster Audio knippen op de knop Afspelen te klikken. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe neem ik een audiobestand op?

Klik op de knop 'Opnemen' als u audio in uw document wilt opnemen. Als u wilt doorgaan met opnemen, klikt u nogmaals op de knop 'Opnemen'.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een mp3 inkorten?

Hoe trim ik een MP3-nummer?

  1. Kies een MP3 of een ander audiobestand van uw lokale harde schijf.
  2. Audio begint onmiddellijk te spelen als uw browser het ondersteunt. Klik anders op Uploaden.
  3. Sleep de handgrepen om het gedeelte te selecteren dat u wilt knippen en druk op gewas.
  4. Dat is alles!
Mensen vragen ook: hoe plak je liedjes aan elkaar? Installeer de toepassing van Movavi om muziek aan elkaar plakken. Open het programmabestand. Volg de aanwijzingen op het scherm om Movavi Video Editor op uw computer te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, zal het programma automatisch worden geopend.

Hoe muziek splitsen?

Er zijn een paar manieren om muziek te splitsen, afhankelijk van wat je wilt bereiken.
Als je een track in meerdere delen wilt splitsen, kun je een trackbewerkingsprogramma zoals Audacity of GarageBand gebruiken. Open het spoor in het programma, zoek het punt waar je het wilt splitsen, en gebruik het splitsgereedschap om het spoor in twee delen te verdelen.
Als je een deel van een track wilt verwijderen (zoals het refrein), kun je een programma als Reaper gebruiken om het gewenste deel te selecteren en het als een nieuwe track te exporteren.
Als u alleen een kopie van een track wilt maken, kunt u een programma als Fast Copy of Teracopy gebruiken. Selecteer gewoon de track die u wilt kopiëren, kies de doelmap, en het programma maakt een kopie van de track. Mensen vragen ook: hoe kan je muziek knippen? Er zijn een paar manieren om muziek te knippen. Eén manier is om een muziekbewerkingsprogramma als Audacity te gebruiken. Met Audacity kun je het deel van het nummer dat je wilt behouden selecteren en vervolgens exporteren als een nieuw bestand.
Een andere manier om muziek te knippen is met een online muziekknipper zoals Clideo. Met Clideo kun je het nummer dat je wilt knippen uploaden, het deel selecteren dat je wilt behouden, en vervolgens het nieuwe bestand downloaden.
Tenslotte kun je ook muziek knippen met een fysieke muziekknipper zoals een vinylplaatknipper of een cassettesnijder. Met dit gereedschap kunt u het nummer fysiek in stukken knippen en vervolgens weer in elkaar zetten in de volgorde die u wilt.

Gerelateerde artikelen

Hoe audio bestand inkorten?

U kunt audio knippen onder Audiogereedschap op het tabblad Afspelen. Klik op de knop Afspelen om aan te geven waar u de audio wilt knippen. De knop Pauze moet worden gebruikt op het punt waar u de knip wilt aanbrengen.

Trouwens, hoe kan ik muziek bewerken?

Het bewerken van geluid of muziek is eenvoudig te doen met het gratis programma Audacity. Bijvoorbeeld om een MP3 bij te snijden, of de kwaliteit van muziek te verbeteren. Maar ook voor effecten, in- en uitfaden en het mixen van geluidssporen. Bovendien, hoe kan ik mp3 bewerken? Download een audio editor.

Gratis open source software zoals Audacity is een goede keuze voor dit voorbeeld. De meeste andere audio editors en DAW's hebben dezelfde mogelijkheden voor het bewerken van Mp3 files. Ga naar de Audacity download pagina en klik op het besturingssysteem van je keuze.

Wat dit betreft, hoe kan ik een stukje uit een filmpje knippen?

Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals. Hoe maak ik zelf een medley? Als je je eigen medley wilt maken, heb je een aantal dingen nodig:
-Een computer met een goede audio-editor, zoals Audacity.
-Een goede microfoon, om je eigen stem op te nemen.
-Een aantal nummers die je wilt gebruiken in je medley.
Een medley is eigenlijk niets meer dan een aantal nummers die achter elkaar worden afgespeeld, met een doorloop ertussen. Dus om je eigen medley te maken, begin je met het opnemen van je eigen stem door middel van de microfoon. Zorg ervoor dat je een rustige plek hebt om te zingen, zodat je opname zo helder mogelijk klinkt.
Zodra je je eigen stem hebt opgenomen, kun je beginnen met het toevoegen van de nummers die je in je medley wilt gebruiken. Je kunt elk nummer apart opnemen, of je kunt ze allemaal direct in Audacity openen en ze naast elkaar afspelen. Zorg ervoor dat je elk nummer op de juiste plek start, zodat de doorloop tussen de nummers soepel verloopt.
Als je alle nummers hebt toegevoegd, kun je de doorlooptijd tussen de nummers aanpassen. Je kunt ook nog andere effecten toevoegen, zoals echo of reverb, om het geluid wat interess

Wat dit betreft, hoe laat je muziek in elkaar overlopen?

Als je muziek wilt laten aansluiten, moet je ervoor zorgen dat de muziek die je kiest passend is bij de sfeer die je wilt creëren. Het volume van de muziek is ook belangrijk; als de muziek te hard is, zal het afleiden van het gesprek en als het te zacht is, zal het niet opvallen. Een andere manier om ervoor te zorgen dat de muziek aansluit, is door er een thema aan te koppelen. Bijvoorbeeld, als je een verjaardagsfeestje geeft, kun je muziek kiezen die gaat over verjaardagen of feesten.

Door Areta Lugar

Vergelijkbare artikelen

Hoe video bijsnijden Windows? :: Is muziek downloaden strafbaar?
Handige links