Huis > H > Hoe Audio Bestand Inkorten?

Hoe audio bestand inkorten?

Klik onder Hulpmiddelen voor audio op het tabblad Afspelen op Audio knippen. U geeft aan waar u het geluidsfragment wilt inkorten door in het venster Audio knippen op de knop Afspelen te klikken. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe muziek splitsen?

Spleeter is vooral interessant voor dj's, bijvoorbeeld voor het remixen en maken van karaoke nummers. Met commando's kun je muziekbestanden opsplitsen in afzonderlijke sporen en die laten opslaan als WAV-bestanden. Voor dat laatste moet nog wel de commandlinetool ffmpeg geïnstalleerd zijn. Men kan zich ook afvragen: hoe knip ik een mp3-bestand? Hoe trim ik een MP3-nummer?

  1. Kies een MP3 of een ander audiobestand van uw lokale harde schijf.
  2. Audio begint onmiddellijk te spelen als uw browser het ondersteunt. Klik anders op Uploaden.
  3. Sleep de handgrepen om het gedeelte te selecteren dat u wilt knippen en druk op gewas.
  4. Dat is alles!

Vervolgens, hoe kan ik een mp3-bestand bewerken?

Er zijn een paar manieren om een MP3-bestand te bewerken. Eén manier is het downloaden van een MP3-bewerkingsprogramma zoals Audacity. Met Audacity kunt u het MP3-bestand bewerken door delen van het geluid te knippen, kopiëren en plakken, en effecten toevoegen zoals echo of galm.
Een andere manier om een MP3-bestand te bewerken is het te converteren naar een WAV-bestand, het WAV-bestand te bewerken in een programma als Audacity, en vervolgens het WAV-bestand weer te converteren naar een MP3-bestand. Deze methode zal resulteren in een MP3-bestand van mindere kwaliteit, maar het kan de enige optie zijn als u geen MP3-bewerkingsprogramma hebt.
Tenslotte kunt u een online MP3 editor zoals mp3cut.net gebruiken. Met een online editor kunt u geen effecten zoals echo of galm toevoegen, maar u kunt nog steeds delen van de audio knippen, kopiëren en plakken. Hoe plak je liedjes aan elkaar? Wanneer u nummers aan elkaar plakt, moet u een software gebruiken die u daarbij kan helpen. Enkele software die je zou kunnen gebruiken zijn Audacity, Cakewalk of Adobe Audition. Elke software heeft verschillende manieren om songs aan elkaar te lijmen, dus je zult moeten opzoeken hoe je deze specifieke taak uitvoert in de software die je gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Trouwens, hoe kort je een mp3 in?

Hoe mp3 bestanden te knippen

  1. Klik in het gebied voor het neerzetten van bestanden om een ​​mp3-bestand te uploaden of een mp3-bestand te slepen en neer te zetten en voer vervolgens de begin- en eindtijd in.
  2. Uw mp3-bestand wordt geüpload en geknipt.
  3. De downloadlink van het resultaatbestand is onmiddellijk beschikbaar.
Bovendien, hoe werkt spleeter? Spleeter kan alleen de stem afsplitsen (vocals) of muzieknummers in 4 of 5 sporen ontleden. Je kunt wav-, ogg-, m4a-, wma- en flac-bestanden ook als invoerformaat gebruiken. Doordat bestanden gefilterd worden op 11 kHz, klinken ze wat 'doffer' dan normaal.

Hoe kan je muziek knippen?

Online muziek knippen

  1. Ga naar Sodaphonic.
  2. Klik op Choose audio file en wijs het muziekbestand aan op je apparaat.
  3. Je ziet nu een 'grafiek' van je stuk muziek, waarin je het fragment gaat zoeken dat je wilt uitknippen.
  4. Ga in het menu bovenaan naar Edit > Trim.
  5. Ga in het menu naar File > Export.
Mensen vragen ook: hoe mp4 knippen? Er zijn een paar verschillende manieren om een MP4-bestand te knippen. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere of Final Cut Pro. Met deze programma's kunt u uw videobeelden trimmen en exporteren als een MP4-bestand.
Een andere manier om een MP4 bestand te knippen is door een video converter programma zoals Handbrake te gebruiken. Met dit soort programma's kunt u uw videobeelden omzetten in een MP4-bestand, waarna u een videobewerkingsprogramma kunt gebruiken om de beelden bij te snijden.
Tenslotte kunt u ook een programma als Quicktime Pro gebruiken om uw videobeelden als MP4-bestand te exporteren. Met Quicktime Pro kunt u uw videomateriaal bijsnijden en vervolgens exporteren als een MP4-bestand.

Trouwens, hoe kan ik een stukje uit een filmpje knippen?

Om een stuk uit een film te knippen, moet u een videobewerkingsprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende softwareprogramma's beschikbaar, dus u zult er een moeten kiezen die compatibel is met uw computer. Zodra u een videobewerkingsprogramma hebt gekozen, opent u het filmbestand dat u wilt bewerken. Vervolgens selecteert u het gedeelte van de film dat u wilt knippen. Om dit te doen, moet u de bewerkingsgereedschappen in het softwareprogramma gebruiken. Zodra u het gedeelte van de film hebt geselecteerd dat u wilt knippen, moet u het bestand exporteren naar een formaat dat kan worden afgespeeld op een computer of een ander apparaat.

Door Figone Chiffriller

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik muziek downloaden? :: Hoe heet de acteur van de Lidl reclame?
Handige links