Huis > H > Hoe Neem Ik Een Audiobestand Op?

Hoe neem ik een audiobestand op?

Audio opnemen

  1. Open uw document, dia of werkblad, klik op de Media-knop in de knoppenbalk en kies 'Neem audio op'.
  2. Klik op de knop 'Neem op' om de opname te starten.
  3. U stopt de opname door op knop 'Stop opname' te klikken.
  4. Als u de bestaande opname wilt voortzetten, klikt u nogmaals op de knop 'Neem op' .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe audiobestand inkorten?

U kunt een muziekclip of geluidsclip bijsnijden onder Extra voor audio op het tabblad Afspelen. Klik op de knop Afspelen om aan te geven waar u het geluidsfragment wilt knippen. De knop Pauze moet worden gebruikt op het punt waar u de knip wilt aanbrengen.

Vervolgens, hoe kan ik geluid van mijn computer opnemen?

Je kunt een gratis programma als Audacity gebruiken om het geluid op te nemen dat uit je computer komt, zoals geluid van je favoriete muziek- en video-apps. Met Audacity kun je zowel opnames met een enkele geluidstrack als ingewikkelde opnames met meerdere tracks maken. Hoe kan ik mijn eigen stem opnemen? hoestemopnemenAndroid

Stappen

  1. Open de.
  2. Tik op de zoekbalk.
  3. Type easy voice recorder .
  4. Tik op Easy Voice Recorder in de lijst met resultaten.
  5. Tik op Installeren bovenaan de pagina.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een geluidsopname op mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u geluid kunt opnemen op uw laptop. Een manier is om de ingebouwde microfoon te gebruiken die meestal in de buurt van de webcam zit. Om dit te doen, opent u het geluidsopnameprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd. Selecteer vervolgens de ingebouwde microfoon als opnameapparaat en begin met opnemen.
Een andere manier om geluid op te nemen op uw laptop is door een externe microfoon aan te sluiten op de audio ingangspoort. Zodra de microfoon is aangesloten, opent u het geluidsopname programma en selecteert u de externe microfoon als opnameapparaat. Begin met opnemen.
Als je geluid van een andere bron wilt opnemen, zoals een online video of audiobestand, kun je een programma als Audacity gebruiken. Open hiervoor het programma en klik op de knop "Opnemen". Speel vervolgens het geluid af dat u wilt opnemen. Als u klaar bent met opnemen, klikt u op de knop "Stop". Wat dit betreft, hoe kun je iets opnemen op je computer? Er zijn een paar manieren om iets op uw computer op te nemen. Eén manier is om een microfoon te gebruiken om audio op te nemen. Een andere manier is om een webcam te gebruiken om video op te nemen. Tot slot kunt u schermopnamesoftware gebruiken om uw scherm op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe neem je geluid op op je pc?

Voicerecorder is een app voor het opnemen van geluiden. Voeg markeringen toe voor belangrijke momenten wanneer u opneemt of afspeelt wanneer u op de grote opnameknop drukt.

Vervolgens, welke app voor geluidsopname?

Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.
Je kunt ook vragen hoe kan ik opnemen van de radio? Hoe de FM-radio-app op te nemen

De meest haalbare en dynamische manier om dit te doen, is door naar een app van derden te gaan die die functie vervult, of beter gezegd die deze integreert. In de Play Store vinden we verschillende opties, maar degene die het meest opvalt is ongetwijfeld de Audials Radio Speler Recorder.

Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iphone?

Een geluid opnemen

  1. Tik op de opnameknop in de regelbalk.
  2. Speel, zing of maak geluid in de microfoon.
  3. Wanneer je klaar bent, tik je op de afspeelknop in de regelbalk om de opname te beëindigen. Tik opnieuw op de afspeelknop om de opname te beluisteren.
Vervolgens, hoe opnemen met een microfoon? De volgende stap is het opnemen met een microfoon. Hiervoor heb je een audio-interface nodig die de microfoon aansluit op de computer. Er zijn veel verschillende audio-interfaces op de markt, dus kies er een uit die bij je past. Als je een gitaar of een ander instrument wilt opnemen, heb je ook een instrumentkabel nodig.
Je kunt de microfoon direct aansluiten op de audio-interface, maar je kunt ook een microfoonkabel gebruiken. Als je een microfoonkabel gebruikt, sluit je de microfoon eerst aan op de kabel en dan op de audio-interface.
Zorg ervoor dat je microfoon goed is aangesloten voordat je begint met opnemen. Als je microfoon niet goed is aangesloten, kan het geluid van slechte kwaliteit zijn.
Open het programma waarmee je wilt opnemen. Er zijn veel verschillende opnameprogramma's, dus kies er een uit die bij je past.
Zet de audio-interface aan. Sommige audio-interfaces hebben een aan/uit-knop, maar sommige hebben geen aan/uit-knop. Als je audio-interface geen aan/uit-knop heeft, sluit je de audio-interface gewoon aan op de computer.
Zet de microfoon aan. Somm

Waar slaat geluidsrecorder bestanden op Windows 10?

Als je een geluidsopname maakt in Windows 10, wordt de opname opgeslagen in de map Opnames in de map Appdata.

Door Nel Lazares

Vergelijkbare artikelen

  • Wat neem je mee als je gaat geocachen?

    Het waterdichte papier op het logboek is onmisbaar. Een pincet kan gebruikt worden om het logboek uit te vissen. Te vissen met een stok. Je kunt het niet oplossen met een zaklamp. De code kan gevonden worden door de spiegel te gebruiken aan de niet zichtbare kant van de paal.

  • Hoe neem je een cd op?

    Explorer zal nu automatisch starten als je een CD of DVD naar de harde schijf kopieert. Dubbelklikken op DVD-station in de sectie Apparaten en stations van het weergavevenster zal het navigatievenster openen.

  • Hoe neem je een screenshot met een Samsung?

    Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag-toets' tegelijkertijd ingedrukt om een foto te maken. U kunt een foto nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen door een foto te nemen.

  • Hoe maak je een audiobestand?
  • Hoe neem je eigen muziek op?
  • Hoe neem je screenshot op iPhone?
  • Hoe neem je je scherm op in Windows 10?
Kan ik geluid opnemen met mijn laptop? :: Hoeveel tijd kost een interview?
Handige links