Huis > H > Hoe Leen Ik Een Luisterboek Bij De Bibliotheek?

Hoe leen ik een luisterboek bij de Bibliotheek?

E-books en luisterboeken

  1. Download de app. Ga naar de App Store of Google play en zoek naar de online Bibliotheek app.
  2. Log in. Gebruik je pasnummer om in te loggen. Deze staat op je OBA-pas en begint met het cijfer '22000...'.
  3. Lezen en luisteren. Nu kun je e-books en luisterboeken uitzoeken en lenen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een luisterboek?

De prijs van Storytel varieert van 11,99 tot 16,99. BookBeat is geprijsd op 11,99.

Hoe werkt een luisterboek van bol?

De boeken die je al had uitgezocht, verschijnen automatisch op je startscherm. Je hoeft ze alleen nog te downloaden om te lezen of luisteren. Doe dit als je telefoon op wifi zit om je mobiele data te beschermen. Let op: Je kan alleen luisterboeken afspelen met e-readers die een bluetoothfunctie aanbieden. Welke boeken vind je op Storytel? Verwacht

  • De engel van Amsterdam.
  • Duinvlinder.
  • Zomer in de B&B.
  • Liefde met gebruiksaanwijzing.
  • Bent ú de burgemeester?: autobiografie van een pionier.
  • Dochter van Eva.
  • Blanco.
  • De klokkenmaker.

Mensen vragen ook: kan luisterboek op ereader?

Audioboeken kunnen worden afgespeeld op ereaders, maar de ervaring is niet ideaal. Ereaders zijn ontworpen om te lezen, niet om te luisteren, dus het luisterboek speelt op de achtergrond terwijl u de tekst leest. Dit kan afleiden en het moeilijk maken om het verhaal te volgen. Bovendien hebben ereaders meestal kleine luidsprekers, waardoor het geluid blikkerig klinkt en moeilijk te horen is. Als u naar audioboeken wilt luisteren, raden wij u aan een speciale audiospeler te gebruiken. Hoe zet ik een luisterboek op mijn iPhone? Om een audioboek op uw iPhone te zetten, moet u iTunes gebruiken. Sluit uw iPhone aan op uw computer en start iTunes. Selecteer je apparaat in de linker zijbalk en klik dan op het tabblad "Boeken". Vanaf hier kun je audioboeken naar de sectie "Boeken" van je iPhone slepen.

Gerelateerde artikelen

Kan je een luisterboek ook lezen?

U kunt lezen en luisteren combineren met een gesproken boek of een papieren boek. U kunt online extensies gebruiken om de tekst van de pagina te laten voorlezen terwijl u leest.

Wat is beter Storytel of Nextory?

Overzicht – Storytel of Nextory

Voor liefhebbers van boeken zijn Storytel en Nextory beide goede apps. Je kunt kiezen uit veel verschillende boeken. Als je voldoende hebt aan een hoofdaccount en een account voor je kinderen, kies dan voor Storytel.
Wat kost Blinkist? Je kunt Blinkist 3 dagen onbeperkt gratis gebruiken en daarna betaal je per jaar €79.99 of per maand €12,99.

Dienovereenkomstig, wat kost storytel per maand?

Conclusie. Storytel is een uitkomst als je regelmatig een boek wil luisteren. Vanwege de abonnementsprijs van €15 per maand, is Storytel pas interessant als je 1 à 2 boeken per maand verslindt of als je je abonnement deelt. Wat is beter Storytel of Kobo? Nederlandse lezers kunnen terecht bij beide aanbieders, maar er zijn wel wat verschillen. Storytel heeft een ruimer aanbod qua boeken, maar Kobo heeft weer meer extra’s zoals leestips en een eigen online boekwinkel. Het is maar net wat je belangrijk vindt.

Wat heb je nodig voor een luisterboek?

Om een ​​audioboek te maken, hebt u een geluidsopname nodig van het boek dat u wilt maken. U kunt een professionele geluidsopname studio huren of een opname maken met uw eigen apparatuur. Als u uw eigen opname maakt, hebt u een goede microfoon nodig om de stem van de spreker op te nemen. U kunt ook een geluidskaart en een programma zoals Audacity gebruiken om de opname te bewerken.

Door Lorrin

Vergelijkbare artikelen

Kan je een luisterboek ook lezen? :: Hoe duur is een luisterboek?
Handige links