Huis > H > Hoe Zet Ik Een Luisterboek Op Mijn Iphone?

Hoe zet ik een luisterboek op mijn iPhone?

Audioboeken op uw iPhone, iPad of iPod touch zoeken en kopen

Open de Boeken-app. Tik onderaan het scherm op 'Audioboeken'. Hier kunt u nieuwe en aanbevolen audioboeken verkennen. Als u door genres en categorieën in de Book Store wilt bladeren, tikt u op 'Doorzoek categorieën' bovenaan het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke podcast op Spotify?

7 x de leukste podcasts op Spotify

  • Damn, Honey.
  • Datevermaak.
  • MAN MAN MAN.
  • Wiemooiwilzijn.
  • Wat Ik Wou Dat Ik Wist.
  • 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild.
  • Universiteit van Nederland.
  • Echt Gebeurd.
Hoe werkt Kobo plus luisterboeken? Zo werkt het
  • Start hier je Kobo Plus abonnement.
  • Kies je Kobo Plus boeken uit op bol.com.
  • Kies de boeken uit die jij wil lezen en/of luisteren.
  • Download de bol.com Kobo app of lees via je e-reader.

Wat kosten luisterboeken?

Luisterboeken kosten meestal tussen de $15 en $25. De prijs kan variëren afhankelijk van de lengte van het luisterboek en de verteller. Wat dit betreft, hoe werkt de luisterbieb? De luisterbibliotheek is een softwaretoepassing waarmee gebruikers audiobestanden van verschillende bronnen kunnen beluisteren. De bibliotheek kan worden gebruikt om te luisteren naar lokale bestanden, via een netwerk gedeelde bestanden of via internet gestreamde bestanden. Met de bibliotheek kunnen audiobestanden in verschillende formaten worden afgespeeld, waaronder MP3, WAV, FLAC en OGG. De bibliotheek kan ook worden gebruikt om de audiocollectie van een gebruiker te beheren, inclusief het maken van afspeellijsten en het organiseren van bestanden in categorieën.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kom ik aan gratis eBooks?

11 plekken waar je online gratis e-boeken kan downloaden

  1. Google eBookstore.
  2. Project Gutenberg.
  3. Open Library.
  4. Internet Archive.
  5. BookBoon.
  6. ManyBooks.net.
  7. Free eBooks.
  8. LibriVox.
Je kunt ook vragen kun je storytel lezen op kobo ereader? Al met al is de Storytel Reader een apart product. Qua specs legt de e-reader het af tegen de nieuwste Kobo's en Kindles, ook als je de budgetmodellen van beide merken erbij pakt.

Kan Storytel op ereader?

Let op: Je hebt een Storytel abonnement nodig om de e-reader te gebruiken. Verslind je favoriete lees- en luisterboeken met de Storytel Reader. De e-reader onthoudt waar je bent gebleven, zodat je eenvoudig wisselt tussen lezen en luisteren. Je gebruikt hetzelfde Storytel account op verschillende apparaten. Dus, is kobo plus het waard? Kobo Plus is een e-boekenabonnement van Rakuten Kobo dat je toegang geeft tot duizenden e-boeken. Het kost €9,99 per maand en je kunt zoveel boeken lezen als je wilt. Kobo Plus is alleen beschikbaar in Nederland en België.

Is Nextory betrouwbaar?

Yes, Nextory is reliable. The company has been in business since 2006 and has a good reputation. Nextory has a 100% satisfaction guarantee, so if you are not satisfied with the service, you can get a refund.

Door Clayson Margot

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik Champions League gratis kijken? :: Is de LuisterBieb gratis?
Handige links