Huis > W > Waar Vind Ik De Itunes-Bibliotheek?

Waar vind ik de iTunes-bibliotheek?

Open iTunes. Kies 'Bewerken' > 'Voorkeuren' in de menubalk bovenaan het scherm. Ga naar het tabblad 'Algemeen' en selecteer 'iCloud-muziekbibliotheek' om de functie in te schakelen. Als u niet geabonneerd bent op Apple Music of iTunes Match, is de optie 'iCloud-muziekbibliotheek' niet zichtbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe verwijder ik Muziek uit iTunes-bibliotheek?

Nummers en albums verwijderen

Kies in iTunes op je pc 'Muziek' uit de keuzelijst linksbovenin en klik vervolgens op 'Bibliotheek'. Klik op het onderdeel om het te selecteren en druk op de Delete-toets. Klik op '[onderdeel] verwijderen'.
Mensen vragen ook: wat is de itunes-bibliotheek? Als er audio- of videobestanden op je computer staan, kun je deze importeren in iTunes zodat ze worden weergegeven in de iTunes-bibliotheek.

En nog een vraag, waar zet itunes de reservekopie neer?

Wanneer u een back-up maakt van uw iPhone, iPad of iPod touch, wordt uw back-up opgeslagen op de harde schijf van uw computer. U kunt uw iTunes-back-ups vinden door te gaan naar:
- Mac: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
- Windows: \Als je je back-ups niet kunt vinden, kun je een nieuwe maken. Sluit je apparaat aan op je computer, selecteer het in iTunes en klik op Nu een back-up maken. Hoe zet je Muziek van iPhone naar computer? Er zijn een paar verschillende manieren om muziek van je iPhone naar je computer over te zetten. Eén manier is om een USB-kabel te gebruiken om je iPhone op je computer aan te sluiten en vervolgens iTunes te gebruiken om je muziek te synchroniseren. Een andere manier is om een cloud-gebaseerde opslagdienst zoals iCloud of Dropbox te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Waar slaat iTunes foto's op? Als je foto's en video's importeert in Foto's, worden ze gekopieerd naar de Foto's-bibliotheek in de map 'Afbeeldingen'. Je kunt desgewenst foto's en video's buiten de Foto's-bibliotheek bewaren (bijvoorbeeld in een map op je Mac of op een externe schijf).

Dus, waar slaat apple muziek op?

Al je bestanden bijeenbrengen in de Muziek-map

Kies 'Archief' > 'Bibliotheek' > 'Orden bibliotheek' in de Muziek-app op de Mac. Schakel het aankruisvak 'Verzamel bestanden' in. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de standaardmap geplaatst.
Dus, hoe haal je muziek van je iphone af? De eenvoudigste manier om muziek van uw iPhone te verwijderen is met behulp van de iTunes-applicatie. U kunt de muziekbestanden afzonderlijk verwijderen, of u kunt ze allemaal tegelijk verwijderen. Om individuele muziekbestanden te verwijderen, selecteert u gewoon het bestand en drukt u op de "delete" toets. Om alle muziekbestanden te verwijderen, selecteert u het tabblad "Muziek" bovenaan het iTunes-venster en klikt u vervolgens op de knop "Alles verwijderen".

En nog een vraag, hoe zet je muziek op apple music?

Om muziek op Apple Music te zetten, moet je iTunes gebruiken. Met iTunes kun je muziek van cd's importeren, nummers downloaden uit de iTunes Store en muziek kopen in andere online winkels. Zodra je muziek aan je iTunes-bibliotheek hebt toegevoegd, kun je die synchroniseren met je iPhone, iPad of iPod touch, of streamen naar je Apple TV, HomePod of andere apparaten.

Door Moise Blumenkranz

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je downloads van je iPhone? :: Waar zet iTunes de reservekopie neer?
Handige links