Huis > H > Hoe Download Je Adobe Reader?

Hoe download je Adobe Reader?

Ga naar de downloadpagina van Adobe Acrobat Reader en klik op Acrobat Reader downloaden. Klik op Opslaan om het installatieprogramma Reader te downloaden. Wanneer het gedownloade bestand onder aan het browservenster verschijnt, klikt u op het .exe-bestand voor Reader.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe download je een achtergrond?

De nieuwe wallpaper zal verschijnen in de wallpaper app.

Wat kost Adobe Pro?

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van US$179.88 per jaar. Als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Windows en Mac. Geen jaarlidmaatschap vereist.
Is Adobe Acrobat gratis?
Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro om je PDF's makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Daarvan, welke versie van adobe reader heb ik nodig?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de versie van Adobe Reader die je nodig hebt afhangt van de specifieke taken die je ermee moet uitvoeren. Als algemene regel geldt echter dat de nieuwste versie van Adobe Reader meestal de beste optie is, omdat deze de meest actuele functies en beveiligingspatches biedt. Dienovereenkomstig, hoe moet je een pdf downloaden? Aangenomen dat u stap voor stap wilt weten hoe u een PDF kunt downloaden:
1. Ga naar de gewenste website waarvan u de PDF wilt downloaden.
2. Zoek de link naar het PDF-document dat u wilt downloaden.
3. Klik met de rechtermuisknop op de link naar het PDF-document.
4. Selecteer "Koppeling opslaan als" in het keuzemenu.
5. 5. Kies waar u het PDF-document op uw computer wilt opslaan.
6. Klik op "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een Adobe ID aan?

Ga naar account.adobe.com en maak een account aan om uw gratis Adobe ID te krijgen. U kunt de informatie op het scherm invoeren. Daarna moet je een account aanmaken.

Dienovereenkomstig, waar vind ik adobe reader?

Stap 1: Adobe Acrobat Reader DC downloaden (1)

De fabrikant van Reader is het Amerikaanse computerbedrijf Adobe. Het programma is te gebruiken in het Nederlands. Adobe Acrobat Reader DC is te downloaden van de website van Adobe. Klik hierboven op de knop Download om de website van Adobe te openen.
Wat kun je allemaal met Adobe Pro?
Aanbevolen tools: hiermee kunt u de beste Acrobat-tools verkennen, zoals PDF bewerken, PDF maken, PDF's combineren en meer. Zoekvak: hiermee kunt u al uw Document Cloud-bestanden doorzoeken plus de bestanden die u hebt verzonden of ontvangen voor revisie, weergave of ondertekening.

Men kan zich ook afvragen: welke adobe is gratis?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.
Hoe kan ik gratis een PDF bestand bewerken? Er zijn een paar manieren waarop u een PDF-bestand gratis kunt bewerken. Eén manier is het gebruik van een PDF-editor zoals Adobe Acrobat of PDFescape. Met deze programma's kunt u het PDF-bestand bewerken en vervolgens op uw computer opslaan.
Een andere manier om een PDF-bestand gratis te bewerken is door een online PDF-converter te gebruiken. Er zijn een paar verschillende websites die deze dienst aanbieden, zoals PDF2Go of PDF Online. Met deze websites kunt u uw PDF-bestand uploaden en vervolgens kiezen om het te converteren naar een Word-document. Zodra de conversie is voltooid, kunt u het Word-document bewerken en weer opslaan als PDF.

Daarvan, is adobe acrobat veilig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals hoe u Adobe Acrobat gebruikt en welke veiligheidsmaatregelen u heeft getroffen. In het algemeen wordt Adobe Acrobat echter beschouwd als een veilig programma om te gebruiken.

Door Ferne

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Adobe zo duur? :: Wat is AdBlock voor Samsung?
Handige links