Huis > W > Welke Apps Gebruiken De Meeste Energie?

Welke apps gebruiken de meeste energie?

Populaire apps als Facebook, Instagram, Spotify en Candy Crush Saga zijn een aanslag voor de accuduur van Android-smartphones. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse bedrijf AVG waarover Cnet bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat betekent Ververs op achtergrond bij iPhone?

Verversen op de achtergrond is een handige en een intelligente functie op je iPhone. Deze functie onthoudt namelijk wanneer je bepaalde apps gebruikt en zorgt ervoor dat die apps rond dat tijdstip ververst worden zodat je niet lang hoeft te wachten.
Kan Ververs op achtergrond niet aanzetten iPhone?
Hoe activeer ik verversen op de achtergrond in de iOS-...
  1. Ga naar de Instellingen van je-iOS apparaat.
  2. Open het menu Algemeen.
  3. Open het submenu Ververs op achtergrond.
  4. Controleer of de schakelaars voor "Ververs op achtergrond" en de tado° app op Aan staan.

Men kan zich ook afvragen: welke apps draaien op achtergrond iphone?

Er zijn verschillende apps die op de achtergrond draaien op de iPhone. Sommige zijn essentieel, zoals de Telefoon-app, die op de achtergrond moet draaien om oproepen te kunnen ontvangen. Andere apps, zoals apps voor het afspelen van muziek, moeten ook op de achtergrond draaien om muziek te kunnen blijven afspelen, zelfs als de gebruiker andere apps gebruikt. Sommige apps, zoals toepassingen voor locatiebepaling, kunnen op de achtergrond draaien om de locatie van de gebruiker te blijven volgen, zelfs wanneer de app niet actief wordt gebruikt. Ten slotte kunnen sommige apps op de achtergrond draaien om bepaalde taken te blijven uitvoeren, zoals het downloaden van nieuwe inhoud of het controleren op nieuwe e-mail. Hoe beperk je dataverbruik? Er zijn een paar manieren om het gegevensgebruik te beperken. Eén manier is het instellen van een datagebruikslimiet op uw apparaat. De meeste apparaten hebben deze optie in het instellingenmenu. Zodra u uw limiet bereikt, stopt uw apparaat met het gebruik van gegevens of gebruikt het gegevens op een lagere snelheid.
Een andere manier om het dataverbruik te beperken is om alleen data te gebruiken als je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk. Deze optie is meestal ook beschikbaar in het instellingenmenu van uw toestel.
Tot slot kun je ook apps downloaden waarmee je je dataverbruik kunt bijhouden en beperken. Met deze apps kun je meestal limieten instellen en je verbruik in de loop van de tijd bijhouden, zodat je kunt zien waar je het meeste data verbruikt.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke apps verbruiken veel data iPhone?

Dataverbruik per app bekijken

Ga op je iPhone naar de Instellingen-app. Tik op Mobiel netwerk en blader omlaag. Je ziet nu een lange lijst met alle apps die op je iPhone staan. Onder de naam van elke app staat het dataverbruik in KB, MB of GB.
Welke apps gebruiken veel data iPhone?
Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk om te zien welke apps veel data slurpen. De teller telt eeuwig door tot het moment dat je hem reset. Onhandig, als je wilt weten hoeveel data je bijvoorbeeld deze maand hebt gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik sluimerstand inschakelen?

Uw pc in de sluimerstand plaatsen:
  1. Opties voor power openen: selecteer Start en selecteer Instellingen >Systeem > Power & slaapstand > Extra energie-instellingen.
  2. Selecteer Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen en selecteer vervolgens Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn.
Dienovereenkomstig, hoe zet je slaapstand op het bureaublad? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Over het algemeen kunt u echter de slaapstand op het bureaublad instellen door het menu Energie-opties te openen en de optie Slaapstand te selecteren.

Waar bevinden zich de apps in Windows 10?

De apps staan in de Windows Store.

Door Gothar

Vergelijkbare artikelen

Hoe Avast Antivirus uitschakelen? :: Hoe zet je een app in de slaapstand?
Handige links