Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Youtube Filmpjes Afspelen?

Waarom kan ik geen YouTube filmpjes afspelen?

YouTube-app

Start je apparaat opnieuw op. Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik in instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Wat dit betreft, welke resolutie voor youtube?
Voor content met of zonder advertenties stelt YouTube geen minimum resolutie in. We raden wel aan om een resolutie van minstens 1280 x 720 te gebruiken voor video's met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van minstens 640 x 480 te gebruiken voor video met een beeldverhouding van 4:3.

Daarvan, hoeveel mb kost 360p?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals de bitrate van de video, de resolutie en de gebruikte codec. Een goede schatting is echter ongeveer 1-2 MB per minuut voor 360p-video. Bovendien, hoe kan ik gratis offline muziek luisteren? Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is het downloaden van een muziek streaming app zoals Pandora of Spotify. Zodra je de app hebt, kun je een afspeellijst maken met nummers die je offline wilt beluisteren. Hiervoor moet je een gratis account aanmaken bij de app en inloggen. Zodra u bent ingelogd, kunt u een afspeellijst maken door op de knop "Offline Mode" te klikken. Hiermee kun je de nummers downloaden op je apparaat, zodat je ze kunt beluisteren zonder internetverbinding.
Een andere manier om gratis offline naar muziek te luisteren is het downloaden van een muziekspeler-app zoals iTunes of Windows Media Player. Zodra je de app hebt, kun je liedjes van je computer overzetten op je apparaat. Zodra de nummers op uw apparaat staan, kunt u ze beluisteren zonder internetverbinding.
Tot slot kunt u ook gratis offline naar muziek luisteren door nummers van het internet naar uw computer te downloaden. Zodra de nummers op uw computer staan, kunt u ze overbrengen naar uw toestel en ze beluisteren zonder internetverbinding.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, kan je muziek downloaden van youtube?

Om muziek te kunnen downloaden van YouTube is geen aparte software noodzakelijk die u eerst op uw computer moet installeren. Veel converters waarmee video kan worden omgezet naar mp3 worden namelijk aangeboden via een webapplicatie die zit ingebouwd in een webpagina.
Hoe kun je YouTube video's downloaden?
Een video downloaden
  1. Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten.
  2. Tik op de videothumbnail.
  3. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.

Bovendien, wat kost het om reclame vrij naar youtube te kijken?

Wat is de YouTube Premium prijs? De kosten van YouTube Premium in Nederland zijn 12 Euro per maand. YouTube Premium Lite kost 7 Euro per maand. Met YouTube Premium kun je advertentievrij kijken, videos op de achtergrond afspelen, downloaden en je krijgt YouTube Music Premium erbij.
Waarom ineens zoveel reclame op YouTube? Er zijn een paar mogelijke redenen voor de toename van reclame op YouTube. Eén mogelijkheid is dat YouTube probeert zijn inkomsten te verhogen door meer advertentieruimte te verkopen. Een andere mogelijkheid is dat YouTube de kosten van de productie van meer originele inhoud probeert te compenseren door meer reclame te verkopen. Ten slotte is het ook mogelijk dat YouTube reageert op veranderingen in het gedrag van kijkers, zoals een toename van het aantal mensen dat advertenties overslaat.

Daarvan, hoe krijg je youtube op je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Youtube op uw telefoon kunt krijgen. Eén manier is om de Youtube app te downloaden uit de App Store of Google Play. Een andere manier is om naar de website van Youtube te gaan en een snelkoppeling op uw startscherm te maken. Ten slotte kunt u ook een app van derden zoals TubeMate gebruiken om Youtube-video's rechtstreeks naar uw telefoon te downloaden.

Door Edrock Helt

Vergelijkbare artikelen

Kun je YouTube filmpjes offline bekijken? :: Hoe zet je word op een Chromebook?
Handige links