Huis > K > Kun Je Youtube Filmpjes Offline Bekijken?

Kun je YouTube filmpjes offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video's offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video's kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe kun je filmpjes van internet downloaden?

Een filmpje op YouTube downloaden

Bezoek Youtube op www.youtube.com en zoek een filmpje dat je wil downloaden. Kopieer de URL van het filmpje en ga naar en.savefrom.net. Plak het daar in dat balkje en klik op 'Download'.
Dit in overweging nemend, hoe krijg je een youtube filmpje op je telefoon?
YouTube-app voor Android
  1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken. Een video uploaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.

Bovendien, hoe sla je een youtube filmpje op iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een YouTube-filmpje op je iPhone op te slaan. Eén manier is om de ingebouwde Safari-browser te gebruiken om de YouTube-website te bezoeken en vervolgens het filmpje te vinden dat je wilt opslaan. Zodra je het filmpje hebt gevonden, tik je op de knop Delen onderaan het scherm en vervolgens op de optie Video opslaan. Hierdoor wordt het filmpje opgeslagen in de camerarol van je iPhone.
Een andere manier om een YouTube-filmpje op je iPhone op te slaan is door een app van derden te gebruiken, zoals Documents by Readdle. Met deze app kun je het filmpje rechtstreeks naar je iPhone downloaden. Start hiervoor gewoon de app en zoek het filmpje dat je wilt opslaan. Zodra je de film hebt gevonden, tik je op de downloadknop en selecteer je de locatie op je iPhone waar je het bestand wilt opslaan.
Tot slot kun je ook iTunes gebruiken om films van je computer naar je iPhone te synchroniseren. Hiervoor sluit je je iPhone aan op je computer en start je iTunes. Klik op het tabblad Films en zoek de film die je wilt synchroniseren. Zodra je de film hebt gevonden, klik je op de knop Films synchroniseren en selecteer je de locatie op je iPhone waar je het bestand wilt opslaan. Waar Downloads YouTube? YouTube downloads kun je vinden in de "Downloads" sectie van je YouTube account. Hier worden alle video's opgeslagen die je van YouTube hebt gedownload. Je kunt dit gedeelte bereiken door te klikken op het tabblad "Mijn kanaal" en vervolgens "Downloads" te selecteren in het uitklapmenu.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe zet je een YouTube filmpje op een USB stick?

Wanneer je de YouTube-link gekopieerd hebt ga je naar de website http://www.youtubedownload.nl. Hier plak je vervolgens de YouTube URL van de video die je wilt downloaden, en klik je op 'Video omzetten! '. De video zal nu geconverteerd worden en daarna als download beschikbaar komen en je bent klaar!
Hoe kan ik een bestand downloaden?
Een bestand downloaden
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .

Hoe video opslaan op PC?

Een bestand opslaan

Of selecteer Bestand > Opslaan als. Geef aan waar u het bestand wilt opslaan. U kunt bestanden opslaan op uw computer, in OneDrive of op een andere locatie.
Men kan zich ook afvragen: hoe films downloaden op pc? Ervan uitgaande dat u een stap-voor-stap handleiding wilt voor het downloaden van films op een computer:
1. Kies de film die u wilt downloaden. Er zijn verschillende manieren om films te vinden om te downloaden, waaronder het bezoeken van online filmsites, het gebruik van een zoekmachine, of het downloaden van een filmtorrent.
2. Als u de gewenste film hebt gevonden, zijn er een paar verschillende manieren om hem te downloaden. Als u van een online filmsite downloadt, moet u meestal een account aanmaken en betalen om toegang te krijgen tot de film. Als je een filmtorrent downloadt, moet je eerst een BitTorrent-client (zoals uTorrent) downloaden en installeren.
3. Zodra je het filmbestand hebt, kun je het op je computer bekijken met een mediaspeler (zoals VLC Player of Windows Media Player).

Welke converter is veilig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke toepassing en wat als veilig wordt beschouwd. Enkele algemene richtlijnen die kunnen worden gevolgd, zijn het gebruik van een omvormer die geschikt is voor de te gebruiken spanning en stroom, en het gebruik van een omvormer met veiligheidsfuncties zoals overstroombeveiliging.

Door Loveridge

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je YouTube videos op iPhone? :: Waarom kan ik geen YouTube filmpjes afspelen?
Handige links