Huis > H > Hoe Haal Ik De Beveiliging Van Een Excel Af?

Hoe haal ik de beveiliging van een Excel af?

Beveiliging van een Excel-werkblad opheffen
  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe kan je een beveiligd word document bewerken?

Ga naar het tabblad Controleren in de groep Beveiligen en klik op Bewerking beperken. Klik op Het volgende deel zoeken dat ik kan bewerken of Alle delen weergeven die ik kan bewerken.
Dienovereenkomstig, hoe kun je een alleen lezen bestand wijzigen?
Het kenmerk Alleen-lezen verwijderen
  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen uit.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een word document beveiligen?

De meest gebruikelijke manier om een Word-document te beveiligen is door een wachtwoord in te stellen. Open hiervoor het document in Word en klik op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op "Info" en selecteer "Document beveiligen". Vanaf daar kunt u ervoor kiezen om het document te versleutelen met een wachtwoord. Hoe kan ik een Excel Bestand beveiligen tegen bewerken? Er zijn twee manieren om een Excel-bestand te beschermen tegen bewerken:
1. Sla het bestand op als een alleen-lezen bestand. Dit voorkomt dat iemand het bestand opent en er wijzigingen in aanbrengt.
2. Bescherm het bestand met een wachtwoord. Hierdoor moet iedereen die het bestand wil openen een wachtwoord invoeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen?

Een blad beveiligen
  1. Selecteer Controleren > Beveiliging beheren.
  2. Als u beveiliging wilt in- of uitschakelen, selecteert u in het taakvenster Beveiliging beheren de optie Blad beveiligen.
  3. Standaard is het hele blad vergrendeld en beveiligd.
Hoe haal je beveiliging van pdf af?
Zo ontgrendel je een PDF om wachtwoordbeveiliging op te heffen: Open het PDF-bestand in Acrobat. De tool "Ontgrendelen" gebruiken: Kies "Tools" > "Protect" (Beschermen) > "Encrypt" (Versleutelen) > "Remove Security" (Beveiliging verwijderen).

Dit in overweging nemend, wat betekent alleen lezen bestand?

Alleen-lezen bestanden kunnen worden geopend, maar kan niet worden bewerkt. Ze worden doorgaans gebruikt als templates voor het maken van nieuwe bestanden. Aangezien alleen-lezen bestanden niet kunnen worden gewijzigd, ze dienen vaak als een model of blauwdruk voor meerdere gelijkaardige dossiers creƫren.
Kan alleen lezen niet uitzetten? De meest waarschijnlijke reden waarom u alleen-lezen niet kunt uitschakelen is omdat het bestand wordt gebruikt door een ander programma of proces. Sluit alle toepassingen die het bestand mogelijk gebruiken en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als het bestand nog steeds alleen-lezen is, kan het zijn dat het op een verwisselbaar station staat dat is vergrendeld, zoals een cd-rom of dvd-rom.

Kan bestand niet lezen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een bestand niet kunt lezen. Het bestand kan corrupt zijn, of het bestand kan niet compatibel zijn met het programma dat u gebruikt. Als u een bestand probeert te openen dat niet compatibel is met het programma, moet u het bestand misschien converteren naar een formaat dat wel compatibel is met het programma.

Door Estevan

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent in cache Google? :: Hoe maak je van een live foto een video?
Handige links