Huis > H > Hoe 10 Gb Versturen?

Hoe 10 GB versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe breekbaar pakket versturen?

Wij raden dubbelwandige of driewandige dozen aan voor breekbare inhoud. Oude dozen hebben aan sterkte ingeboet, dus gebruik ze niet opnieuw. Hoe weet u of een doos sterk is? Kies een geschikte verpakking voor het gewicht van uw zending door de specificaties van de doos te raadplegen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.
Bovendien, hoe groot kan een bestand zijn om te mailen?
Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Dus, hoe kan ik een gescand document verkleinen?

Er zijn een paar manieren om het formaat van een gescand document aan te passen. De eerste manier is om het document te openen in een bewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop of Microsoft Word en de resize-functie in het programma te gebruiken. De tweede manier is het gebruik van een gratis online tool zoals PicResize. Hoe kan je een PDF splitsen? Er zijn een paar manieren om een PDF te splitsen:
1. Gebruik een PDF-splitser. Er zijn veel gratis en betaalde PDF-splitsers online beschikbaar. Upload gewoon uw PDF en selecteer de pagina's die u wilt splitsen.
2. Gebruik Adobe Acrobat. Als u Adobe Acrobat op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om PDF's te splitsen. Open de PDF in Acrobat en ga naar Bestand > Opslaan als > PDF splitsen.
3. Gebruik een gratis online converter. Als u geen Adobe Acrobat hebt, kunt u een gratis online PDF-converter zoals PDF2Go gebruiken om uw PDF te splitsen. Upload gewoon uw PDF, selecteer de pagina's die u wilt splitsen en download de nieuwe, gesplitste PDF.

Gerelateerde artikelen

Kun je een app versturen?

Met de P2P-functie in Files by Google kunt u bestanden en apps verzenden en ontvangen zonder mobiele gegevens te gebruiken of verbinding te maken met internet. Gebruikers die bestanden willen delen met mensen in de buurt, moeten de app Files by Google hebben.

Hoe kan je een PDF bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op "PDF bewerken" in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Hoe kan ik een video bestand kleiner maken?
Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.

Trouwens, wat wil comprimeren zeggen?

Het 'samendrukken' of 'inpakken' van bestanden. Gecomprimeerde bestanden nemen minder ruimte in, dat scheelt opslagruimte op de vaste schijf en komt de snelheid ten goede bij verzenden via e-mail. Gecomprimeerde bestanden moeten voor gebruik weer gedecomprimeerd of 'uitgepakt' worden.
Wat dit betreft, hoe maak ik een pdf bestand kleiner mac? Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand kleiner te maken op een Mac. Eén manier is het gebruik van de Quartz Filter functie in Voorvertoning. Deze is te vinden onder het menu "Exporteren". Een andere manier is de optie "Bestandsgrootte verkleinen" in het dialoogvenster Print. Ten slotte kunt u een programma van derden zoals PDFshrink gebruiken om het bestand te verkleinen.

Bovendien, hoe groot is een pdf bestand?

De gemiddelde grootte van een PDF-bestand is ongeveer 400kb. De grootte van een PDF-bestand kan echter variëren, afhankelijk van de kwaliteit van het oorspronkelijke document, het aantal pagina's en de mate van compressie die is gebruikt.

Door Doggett

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn harde schijf defragmenteren? :: Wat is comprimeren van foto's?
Handige links