Huis > W > Wat Betekent Megafoon Bij Whatsapp?

Wat betekent megafoon bij WhatsApp?

Rechts onder, bij de 'vinkjes' zie je nu een symbool staan van een soort megafoon, zo'n ouderwetse toeter waar je doorheen kunt praten. Dat is het symbool voor verzendlijsten in WhatsApp. Daaraan kun jij dus zien dat het een bericht is dat jij hebt verstuurd met een verzendlijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe maak je een verzendlijst in Outlook?

Een distributielijst maken
  1. Wijs in het menu Bestand naar Nieuw en klik vervolgens op Distributielijst.
  2. Typ de naam van de distributielijst in het vak Naam.
  3. Klik op het tabblad Distributielijst op Leden selecteren.
En nog een vraag, hoe kan ik een sms bericht doorsturen?
Een bericht doorsturen
  1. Open de Berichten-app .
  2. Open een chat.
  3. Tik op een bericht en houd dit vast.
  4. Tik op Meer > Doorsturen.
  5. Kies je contact.
  6. Tik op Verzenden .

Kun je een app doorsturen?

Ja, u kunt een app doorsturen. Open daarvoor de app die u wilt delen, tik op het deelpictogram (meestal een vierkantje met een pijl die eruit wijst) en selecteer vervolgens de methode waarmee u de app wilt delen. Hoe kopieer je een app bericht? Om een app-bericht te kopiëren, moet u de functie "Kopiëren" gebruiken. Deze vindt u door met de rechtermuisknop op het bericht te klikken, of door de optie "Kopiëren" te selecteren in het menu "Bewerken".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe WhatsApp bericht sturen zonder contact?

Wa.me linkjes

Bij het telefoonnummer voer je het telefoonnummer in van degene die je wilt appen, samen met de landcode. Hiervoor gebruik je geen +, haakjes of dergelijke. Stel dat het telefoonnummer +31 6 1234 5678 is, dan ga je naar https://www.api.whatsapp.com/31612345678.
Kan iedereen mij een WhatsApp sturen?
Voor: Android: Tik op Meer opties > Instellingen > Account > Privacy. iPhone: Tik op Instellingen > Account > Privacy. KaiOS: Druk op Opties > Instellingen > Account > Privacy.

Dus, kan je whatsapp gebruiken zonder gsm nummer?

Helaas moet je wel een echt telefoonnummer gebruiken–van jou of iemand anders–om je aan te melden bij Google Voice. Je zult dus in ieder geval tijdelijk toegang moeten hebben tot een echt telefoonnummer om je Google Voice-account aan te maken, zodat je je daarna kunt aanmelden bij WhatsApp zonder nummer.
Vervolgens, waar vind ik verzendlijsten? Er zijn een paar plaatsen om mailinglijsten te vinden. Een daarvan is Google Groups, met een doorzoekbaar archief van vele mailinglijsten. Een andere is MailingLists.com, met een doorzoekbare directory van mailinglijsten. Tot slot kunt u mailinglijsten meestal vinden door in een zoekmachine te zoeken naar de naam van de groep of organisatie + "mailing list".

Daarvan, hoe werkt een verzendlijst in whatsapp?

Een verzendlijst in WhatsApp is een groep contacten waaraan je allemaal tegelijk berichten kunt sturen. Je kunt een verzendlijst maken door naar het tabblad Groepen te gaan, op het pictogram Nieuwe groep te tikken en vervolgens de contacten te selecteren die je aan de groep wilt toevoegen. Zodra je een verzendlijst hebt gemaakt, kun je berichten sturen naar alle contacten in de groep door op de groepsnaam te tikken en vervolgens op de knop Verzenden.

Door Swen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verstuur je een te groot bestand via mail? :: Hoe lang moet je een nieuwe batterij opladen?
Handige links