Huis > H > Hoe Verstuur Je Een Te Groot Bestand Via Mail?

Hoe verstuur je een te groot bestand via mail?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe maak ik een groot bestand kleiner?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.
Hoe kan ik bijlage verkleinen?
Bestanden comprimeren vóór verzending
  1. Ga naar de map met het bestand dat u wilt verzenden.
  2. Selecteer een bestand.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Verzenden naar > Gecomprimeerde (gezipte) map.

Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

Er zijn veel manieren om grote bestanden gratis te versturen. Een populaire methode is het gebruik van een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kun je bestanden uploaden naar hun servers en vervolgens een link naar het bestand delen met wie je maar wilt. De ontvanger kan het bestand dan via de link downloaden. Een andere populaire methode is het gebruik van een bestandscompressietool zoals 7-Zip om het bestand te comprimeren tot een kleiner formaat, dat vervolgens kan worden verzonden via een dienst voor het delen van bestanden of een e-mailbijlage. Je kunt ook vragen wat moet je doen als je bestand te groot is? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw bestand te groot is:
1. Gebruik een hulpmiddel voor bestandscompressie om de bestandsgrootte te verkleinen.
2. Upload het bestand naar een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive.
3. Verstuur het bestand als e-mailbijlage.
4. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden zoals WeTransfer of SendSpace.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Mensen vragen ook: hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.
Hoe maak je een document kleiner?
De bestandsgrootte van uw Word-documenten verkleinen
  1. Selecteer een afbeelding in uw document.
  2. Selecteer afbeeldingen comprimeren op het tabblad Afbeeldingsopmaak in de groep Aanpassen.
  3. Ga als volgt tewerk onder Compressieopties:
  4. Selecteer onder Resolutiede optie Standaardresolutie gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe kan ik pdf-bestand verkleinen?

Een PDF online comprimeren

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het PDF-bestand dat je kleiner wilt maken. Nadat je het hebt geüpload, wordt het PDF-bestand automatisch verkleind. Meld je aan om je gecomprimeerde PDF te downloaden of te delen.
Bovendien, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken? Een manier om een JPEG-bestand kleiner te maken is de kwaliteitsinstelling te verlagen wanneer u het opslaat. Hierdoor wordt het bestand kleiner, maar ziet het er ook slechter uit. Een andere manier om een JPEG-bestand kleiner te maken is het formaat aan te passen. Hierdoor wordt het bestand kleiner, maar de afbeelding wordt ook kleiner.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een gescand document verkleinen?

Om het formaat van een gescand document aan te passen, moet u een beeldbewerkingsprogramma gebruiken. Met dit programma kunt u het gescande document openen en het vervolgens verkleinen tot het gewenste formaat. Zodra u de grootte van het document hebt aangepast, kunt u het opslaan en is het klaar om te worden afgedrukt op het nieuwe formaat.

Door Goddart

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot mag een e mail bijlage zijn? :: Wat betekent megafoon bij WhatsApp?
Handige links