Huis > H > Hoe Kan Ik Grote Bestanden Mailen?

Hoe kan ik grote bestanden mailen?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe document comprimeren?

Werkwijze: Meerdere bestanden comprimeren
  1. Selecteer de te bundelen bestanden (gebruik CTRL of SHIFT om meerdere bestanden te selecteren)
  2. Klik rechtermuis-knop op één van de geselecteerde bestanden.
  3. Selecteer de optie "Kopiëren naar".
  4. Kies uit het nieuwe menu "Gecomprimeerde map".
Dit in overweging nemend, hoe maak ik een groot bestand kleiner?
U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Hoe PDF verkleinen om te mailen?

Er zijn een paar manieren om een PDF-document te verkleinen voordat u het e-mailt:
1. Gebruik een PDF-compressietool. Er zijn veel gratis online tools die u kunnen helpen uw PDF-document te comprimeren, zoals SmallPDF of PDF2Go.
2. Sla uw PDF-document op in een lagere kwaliteit. In Adobe Acrobat kunt u naar Bestand > Opslaan als andere > PDF met beperkte grootte gaan om de kwaliteit van uw PDF te wijzigen.
3. Verwijder onnodige elementen uit uw PDF. Als er afbeeldingen of andere elementen zijn die niet essentieel zijn voor het document, kunt u ze verwijderen om de bestandsgrootte te verminderen.
4. Zip uw PDF-bestand. Het zippen van uw PDF kan ook helpen de bestandsgrootte te verminderen. Bovendien, hoe groot mag een bijlage bij een e-mail maximaal zijn? De maximale grootte van een e-mailbijlage wordt bepaald door de e-mailserver. Gmail staat bijvoorbeeld bijlagen tot 25 MB toe.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat moet je doen als je bestand te groot is?

Gebruik een compressieprogramma. Een andere manier om grote bestanden toch te verzenden, is door gebruik te maken van een programma om je bestanden te comprimeren. Dit is vooral handig wanneer je meerdere bestanden wilt versturen. Je kunt alle bestanden namelijk in een map plaatsen en in één keer comprimeren.
Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?
We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.

Mensen vragen ook: hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.
Wat gebeurt er als je een bestand comprimeert? Wanneer u een bestand comprimeert, wordt de bestandsgrootte verkleind door overbodige en onnodige gegevens te verwijderen. Vervolgens wordt het bestand gecodeerd met een compressie-algoritme, waardoor de bestandsgrootte nog verder wordt verkleind. Het gecomprimeerde bestand kan vervolgens worden gedecomprimeerd om het oorspronkelijke bestand te herstellen.

Hoe kan ik een JPG bestand kleiner maken?

Er zijn een paar manieren om een JPG-bestand kleiner te maken:
Verklein de fysieke afmetingen van de afbeelding. Dit verkleint het aantal pixels in de afbeelding, waardoor het bestand kleiner wordt.
Verminder de kleurdiepte van de afbeelding. Dit betekent dat er minder kleuren in de afbeelding worden gebruikt, waardoor het bestand ook kleiner wordt.
Gebruik lossless compressie op de afbeelding. Dit betekent dat er geen gegevens verloren gaan wanneer de afbeelding wordt gecomprimeerd, wat resulteert in een kleinere bestandsgrootte.

Door Alius Goetjen

Vergelijkbare artikelen

Hoe scan je iets in op de computer? :: Hoe kan je video inkorten?
Handige links