Huis > W > Waarom Iemand In Cc Zetten?

Waarom iemand in CC zetten?

In de CC-regel komen de ontvangers die niet per se iets met de e-mail hoeven te doen, maar wel op de hoogte gesteld moeten worden. De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe werkt een cc?

Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden. Deze optie wordt veelal gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een bericht stuur naar persoon A en persoon B een kopie daarvan wenst te ontvangen, veelal ter kennisgeving.
Kan BCC CC zien?
BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.

Is CC hetzelfde als kopie?

Nee, CC (carbon copy) en copy zijn niet hetzelfde. CC wordt gebruikt om een kopie van een e-mail naar iemand anders te sturen zonder dat die weet dat hij gekopieerd wordt. Kopiëren maakt gewoon een kopie van de e-mail. Hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn? Er zijn een paar manieren om mail te versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn. Eén manier is om bcc te gebruiken, wat staat voor blind carbon copy. Dit kopieert de e-mail naar de ontvangers zonder dat hun adressen voor elkaar zichtbaar zijn. Een andere manier is het gebruik van een mailinglijstdienst die de e-mail naar de ontvangers stuurt zonder dat hun adressen zichtbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is het verschil tussen CC en BCC?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".
Dus, hoe stuur ik een mail naar een groep?
Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.

Daarvan, hoe stuur je een bcc?

Geadresseerden in het vak BCC weergeven
  1. Maak een nieuw e-mailbericht en klik op Opties > BCC.
  2. Voeg geadresseerden toe aan het vak BCC, schrijf het bericht en kies Verzenden Wanneer u klaar bent.
Wat betekent CC op de computer? CC is een afkorting voor Carbon Copy. Het wordt vaak gebruikt in e-mail om een kopie van de e-mail naar een andere persoon te sturen.

Dus, hoeveel adressen in de bcc?

Er is geen limiet aan het aantal adressen dat in het bcc-veld kan worden opgenomen.

Door Saxen

Vergelijkbare artikelen

Wat is blinde kopie in mail Iphone? :: Kunnen er 2 simkaarten in een iPhone?
Handige links