Huis > W > Wat Is Blinde Kopie In Mail Iphone?

Wat is blinde kopie in mail Iphone?

Tik op het veld 'Kopie' en typ de namen van de personen aan wie je een kopie wilt sturen. Tik op het veld 'Blinde kopie' en typ de namen van de personen die je voor andere ontvangers wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen hoeveel is een cc?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).
Waar vind ik BCC in Outlook?
Het is vrij eenvoudig om het Bcc-veld altijd weer te geven in de nieuwe e-mailberichtenvensters, e-mailberichten beantwoorden en doorsturen in Outlook.
  1. In de E-mailadres bekijken, klik dan Home > nieuwe e-mail om een ​​nieuwe e-mail te maken.
  2. Klik in het openingsberichtvenster op Opties > bcc.

Wat dit betreft, wat betekent 100 cc?

100cc is een inhoudsmaat. Het komt overeen met 100 milliliter. Daarvan, hoeveel mensen kunnen er in de bcc? De bcc, of blind carbon copy, is een manier om een e-mail naar iemand te sturen zonder dat de andere ontvangers van de e-mail het weten. De bcc kan een willekeurig aantal personen bevatten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, is gmail anoniem?

Gmail wordt verstuurd vanaf een van de Google-servers, dus dat is niet herleidbaar naar jou. Om het helemaal anoniem te maken kan je ook nog inloggen op je Gmail account op een publieke computer, bijvoorbeeld in een internetcafé of bibliotheek, en van daaruit je anonieme mail versturen.
Hoe werkt BCC in Gmail?
Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Wat is de betekenis van BCC?

Afkorting van 'Blind Carbon Copy'. Het gaat om een 'blinde kopie' van een e-mailbericht. Wanneer een e-mailbericht aan iemand verzonden wordt door middel van BCC, zien eventuele andere ontvangers het e-mailadres van de ontvanger in het vak BCC niet.
Dienovereenkomstig, wat voor winkel is bcc? Bcc is een winkel die elektronica verkoopt.

Dienovereenkomstig, hoeveel ontvangers per mail?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de e-mail service provider, e-mail client en e-mail server instellingen. Als algemene richtlijn geldt echter dat de meeste providers en servers maximaal 100 ontvangers per e-mail toestaan.

Door Giverin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen? :: Waarom iemand in CC zetten?
Handige links