Huis > H > Hoe Kan Ik Een Mail Versturen Naar Meerdere Adressen?

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat dit betreft, hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
Hoe zet je iemand in de BCC?
Geadresseerden in het vak BCC weergeven
  1. Maak een nieuw e-mailbericht en klik op Opties > BCC.
  2. Voeg geadresseerden toe aan het vak BCC, schrijf het bericht en kies Verzenden Wanneer u klaar bent.

Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat?

Er is geen manier om te zien of iemand in het BCC staat. Het BCC-veld is een blinde kopie, wat betekent dat de ontvangers in het BCC-veld niet kunnen zien wie de e-mail nog meer ontvangt. Je kunt ook vragen hoe maak je een mailinglijst in outlook? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een mailinglijst kunt maken in Outlook. Eén manier is om handmatig een lijst te maken door de e-mailadressen in te typen van de mensen die u aan de lijst wilt toevoegen. Een andere manier is het maken van een contactgroep, een opgeslagen lijst van contactpersonen die u steeds opnieuw kunt gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad "Contacten" in Outlook, klik vervolgens op de knop "Nieuw" en selecteer "Contactgroep". Geef uw contactgroep een naam en voeg vervolgens de contacten toe die u in de groep wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe meerdere mails doorsturen Gmail?

Een e-mail doorsturen als bijlage
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.
Hoeveel mails worden er per dag verstuurd?
Wereldwijd worden dagelijks maar liefst 182.000.000.000 mails verstuurd. Een aanzienlijk deel van die mails dient voor professionele communicatie. Volgens chipfabrikant Intel krijgt de gemiddelde werknemer wekelijks 350 mails.

Mensen vragen ook: hoeveel gmail accounts mag je hebben?

Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.
Hoeveel mails krijg je per dag? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van persoon tot persoon zo verschilt. Sommige mensen krijgen maar een paar e-mails per dag, terwijl anderen er honderden of zelfs duizenden krijgen. Het hangt ook af van iemands beroep en sociale media-activiteit. Iemand die bijvoorbeeld heel actief is op sociale media krijgt misschien veel e-mailmeldingen, terwijl iemand die niet veel gebruik maakt van sociale media er misschien maar weinig krijgt.

Is BCC anoniem?

Ja, BCC is een anonieme cryptocurrency. Het is gebaseerd op het Bitcoin-protocol, maar gebruikt een ander hashing-algoritme. BCC is niet gelieerd aan een overheid of financiële instelling.

Door Jeanna

Vergelijkbare artikelen

Welke e reader app Android? :: Wat is blinde kopie in mail Iphone?
Handige links