Huis > W > Wat Wordt Er In De Cloud Opgeslagen?

Wat wordt er in de cloud opgeslagen?

Wanneer u iCloud configureert, krijgt u automatisch 5 GB opslag. Die ruimte kunt u niet alleen gebruiken voor uw iCloud-reservekopieën, maar ook om foto's en video's te bewaren in iCloud-foto's, documenten up-to-date te houden in iCloud Drive en nog veel meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoeveel GB heb je nodig voor een reservekopie?

5 GB is over het algemeen net genoeg om één of twee reservekopieën, chat-berichten en wat foto's in op te slaan. Als jouw iCloud té vol is voor een reservekopie is het tijd om actie te ondernemen. Om te bekijken waar iCloud vooral voor gebruikt wordt ga je naar de instellingen op je iPhone of iPad.
Hoe zet ik een backup terug op mijn pc?
Een back-up terugzetten die op een andere computer is gemaakt
  1. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Configuratiescherm > Systeem en onderhoud > Back-up maken en terugzetten.
  2. Kies Een andere back-up selecteren waaruit de bestanden worden hersteld en volg de aanwijzingen in de wizard.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik mijn backup terug op mijn samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw back-up naar uw Samsung-apparaat kunt herstellen. Een manier zou zijn om uw apparaat op uw computer aan te sluiten en Samsung Kies te gebruiken om uw back-up te herstellen. Een andere manier zou zijn om de Samsung Smart Switch-app te gebruiken om uw back-up vanaf uw computer of vanaf een Samsung Cloud-account te herstellen. Ten slotte kunt u uw back-upbestanden ook handmatig naar uw toestel kopiëren en ze herstellen met een bestandsbeheerprogramma. Hoe krijg ik mijn WhatsApp backup terug? Er zijn een paar manieren om een WhatsApp-back-up terug te halen:
1. Als je een back-upbestand op je computer hebt opgeslagen, kun je dit herstellen door WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren. Selecteer de optie om te herstellen vanaf een back-up wanneer daarom wordt gevraagd.
2. Als je een back-upbestand hebt opgeslagen in Google Drive, kun je dit herstellen door naar WhatsApp > Menuknop > Instellingen > Chats > Chatback-up > Herstellen te gaan.
3. Als je een iCloud-back-up hebt, kun je deze herstellen door naar WhatsApp > Menuknop > Instellingen > Chats > Chatback-up > Herstellen te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Vervolgens, hoe maak ik een backup van mijn iphone op mijn macbook?

Een reservekopie maken van je apparaat
  1. Selecteer 'Maak reservekopieën op iCloud van de belangrijkste gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën in iCloud te bewaren in plaats van op de Mac.
  2. Selecteer 'Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën op de Mac te bewaren.
Daarvan, hoe zet je een reservekopie op een andere iphone?
Alle inhoud uit een reservekopie terugzetten op de iPhone
  1. Schakel een nieuwe of onlangs gewiste iPhone in.
  2. Volg de online instructies om een taal en regio te kiezen.
  3. Tik op 'Configureer handmatig'.
  4. Tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug' en volg de instructies op het scherm.

Kan geen reservekopie maken via iTunes?

Als u geen reservekopie kunt maken van uw iOS- of iPadOS-apparaat op een computer of geen reservekopie kunt terugzetten op het apparaat
  • Zorg ervoor dat uw Mac of pc up-to-date is.
  • Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op de computer en zoek dan het apparaat op de computer.
  • Herstart alle apparaten.
Wat dit betreft, hoe maak ik een backup van mijn ipad? Het eerste wat u moet doen is uw iPad met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Open iTunes en selecteer uw apparaat.
Klik vervolgens op het tabblad "Samenvatting" en vervolgens op de knop "Nu back-up maken". Dit zal het back-up proces starten en een kopie van uw gegevens op uw computer opslaan.
Als u uw iPad ooit moet herstellen, kunt u dat doen door hem op uw computer aan te sluiten en in iTunes de optie "Herstellen vanaf back-up" te selecteren.

Wat dit betreft, hoe krijg ik verwijderde foto's terug op mijn samsung?

Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken. Eén manier is om te controleren of uw Samsung-telefoon een prullenbak of prullenmand heeft waarin verwijderde bestanden worden opgeslagen. Als dat zo is, kunt u de bestanden gewoon vanaf daar herstellen.
Een andere manier is om een data recovery tool zoals Dr.Fone for Android te gebruiken om je telefoon te scannen op verwijderde foto's en andere bestanden. Deze software kan bestanden van zowel interne als externe opslag op je Samsung telefoon ongedaan maken.
Als u een Samsung-account hebt, kunt u proberen daarop in te loggen en te controleren of er een back-up van uw verwijderde foto's is.

Door Grados

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je updaten naar iOS 11? :: Hoe maak ik een back up van mijn iPhone?
Handige links